USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині 9-річний хлопчик потрапив під потяг

3 Грудня 2014 10:45
Нещасний випадок стався неподалік міста Ківерці Волинської області. 9-річний хлопчик намагався перебігти залізничну колію перед потягом. Хлопчика затягнуло під колеса.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Інформація про надзвичайну подію надійшла в транспортну міліцію від працівників залізниці. При огляді місця події транспортні правоохоронці виявили поряд з коліями постраждалого хлопчика і негайно відправили його до обласного дитячого територіально-медичного об’єднання Луцька.

Як зазначають лікарі, при надходженні у дитини була зафіксована закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рвана рана лобно-тім’яної ділянки голови, забій поперекового відділу хребта. В даний час стан дитини оцінюється медиками як стабільний, загрози життю немає.

Слідчі органи здійснюють перевірку за фактом травмування хлопчика поїздом. Згідно з її результатами буде прийнято процесуальне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
НУ як так???? Показати IP 3 Грудня 2014 11:52
Регулярність повідомлень про потрапляння під поїзд людей, дітей, порушення правил перетину переїздів по Ківерціям та району має жахливу тенденцію до повторення. Думаю що прблема й у превентивних мірах. Чи батькі не знали, що дитина шастає через колії? Чи в школі не вчать правилам перетину колій? Скільки можна? Бажаю батькам та хлопчику швидкого одужання. Будьте пильними.....
ЕХ Показати IP 3 Грудня 2014 12:08
в сорочці малий родився - читаючи статтю все очікувалось побачити невтішні слова чи травматична ампутація в кращому випадку... Оці проблеми із поїздами - це 90% вина середньої освіти - чому не ведеться розяснювальна робота із молодшими класами? чому на уроках фізики не приділяється достатньої уваги тому, що поїзд може важити декілька тисяч тон і гальмівний шлях складає сотні метрів? натомість дітям забивають голову елементами вищої математики та іншою ахінеєю, а те, що в житті пригодиться - життя має навчити? життя вчить боляче..
123 до ЕХ Показати IP 3 Грудня 2014 12:10
А чому в школі немає основ фінансової грамотності? чому в 21 столітті діти випускаються зі школи і навіть з поняттями кредит, електронні платежі і процент розібратися не можуть?
nazar Показати IP 3 Грудня 2014 14:02
я його однокласник в нього вже третій шанс для життя
Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 14:04
він був в наушниках або в капішоні!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus