USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині дев’ять сільрад мають проблеми з наповненням бюджету

6 Листопада 2017 16:18
Бюджет області перевиконали майже на 40 мільйонів гривень, попри це у деяких сільрадах бюджет змогли наповнити лише на 58% від запланованого.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 6 листопада.

Директор департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк інформував, що до загального фонду всіх бюджетів області надійшло 2,8 мільярда гривень.

«В області виконали показники бюджетів 370 громад, що на 754 мільйона гривень більше, ніж торік. Попри це, є дев’ять бюджетів, які мають виконання показників казни менше 80%. Серед таких Марковичівська, Велимченська, Грабівська, Романівська, Нудиженська, Великоосницька сільські ради. А в Осівцівській сільраді найнижчий показник виконання - 58%», - повідомив посадовець.

Пояснити у чому полягає таке невиконання бюджету голова Осівцівської сільради Андрій Михалик не зміг. На запитання, з чим пов’язано низьке наповнення бюджету, обранець громади відповів коротко: «Бо так сталося».

Під час наради Ігор Никитюк пояснив, що невиконання 9 бюджетів пов'язане з недоотриманням плати за землю, рентної плати за використання лісових ресурсів та менші надходження податку на доходи фізичних осіб.

У зв’язку з цим, аудитори перевірятимуть «проблемні» бюджети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus