USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині дітей з інтернату «примусово» повернуть батькам?

26 Грудня 2013 10:42
Шестеро дітей із Камінь-Каширського району повернуться в свої родини зі школи–інтернату селища міського типу Сенкевичівка, інформує сайт райдержадміністрації.

У зв’язку з розформуванням загальноосвітньої школи–інтернатуселища міського типу Сенкевичівка 6 дітей повернуть у сім’ї.

Таке рішення прийняли вчора, 25 грудня, голова райдержадміністраціїІван Вовк із членами наради - начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Степаном Сидорчуком, начальником районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анатолієм Філюком, начальником відділу освіти райдержадміністрації Віктором Пасем та заступником начальника служби у справах дітей Тетяною Голубчук.

Вони обговорили питання повернення у сім’ї 6 дітей, які навчаються в загальноосвітній школі–інтернаті.

Натомість педагогічний колектив школи-інтернату, вочевидь, проти такого реформування освітнього закладу. На їх думку, насамперед, це порушення прав дітей, вихованців інтернату. Адже вони опинилися у цьому закладі через те, що їх сім’ї потрапили у тяжкі життєві обставини. А тому потребують державної підтримки, а не навпаки. Текст звернення з підписами в оригіналі подаємо нижче.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 26 Грудня 2013 12:32
А де народний депутат Єремеєв якого так гарно підтримав район? Клімчук, після такого реформування краще подати заяву на звільнення.
гОСТЬ Показати IP 26 Грудня 2013 13:26
А ЧОГО ПОВИННІ УКТРИМУВАТИСЯ ДІТИ В ЯКИХ ЖИВІСІНЬКІ БАТЬКИ. ЗАРАЗ МАЙЖЕ ВСІ УКРАЇНЦІ В СКРУТНИХ УМОВАХ.в СІХ МАЛЕНЬКІ ПЕНСІЇ І ЗАРПЛАТИ.чОМУ ЇХ ДІТЕЙ ПАВИННІ УТРИМУВАТИ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВИ. яКА ДОПОМГА ВЕЛИКА ПЛАТИТЬСЯ НА ДІТЕЙ 10Т.ДЛАРІВ. їМ ЩЕ МАЛОЩЕ ХАЙ ДЕРЖАВА УТРИМУЄ. ЧОМУ ТАК.мИ ТАКОЖ ХОЧЕМО ЩОБ НАШІ ДІТИ УТРИМУВАЛИСЯ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВИ. ЖИВІ БАТЬКИ ХАЙ ДУМАЮТЬ ЯК ЗАРОБИТИЩОБ УТРИМУВАТИ СВОЇХ ЧАД. ТІЛЬКИ ПОВНІ СИРОТИ ПОВИННІ УТРИМУВАТИСЯ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВИ НАС З ВАМИ.мИ ПОВИННІ ПРАЦЮВАТИ ПЛАТИТИ ПОДАТКИ ПОЛОВИНУ З НАШИХ ЗАРПЛАТЩОБ УТРИМУВАТИ ЛЕЖЕБОКІВ ЯКІ ПЮТЬ І НЕ ХОЧУТЬ ПІКЛУВАТИСЯ ПРО СВОЇХ ДІТЕЙ.іЗ ТРЬОХ ЦИХ ІНТЕРНАТІВ ЗРОБИТИ ОДИН І НА НЬОГО ПЕВНО НА НАБЕРЕТЬСЯ ПОВНИХ СИРОТ БО ЇХ НЕМА ТАМ УСІ ДІТИЯКІ МАЮТЬ БАТЬКІВ.
Для гОСТЬ Показати IP 26 Грудня 2013 17:46
А ви подивіться на ситуацію очима дітей, в яких батьки п'ють і за ними не доглядають. Пиякам все рівно, а дітям - краще в інтернаті, ніж в таких "батьків"...і дітям про ці 10тис. доларів ви не розкажете, їх треба годувати і одягати, а за такими батьками - слідкувати органам опіки та іншим соціальним службам і контролювати, КУДИ йдуть державні грошові допомоги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus