USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Табір «Дитинство» відкрив обійми для сотні маленьких лучан

1 Червня 2016 13:56
100 дітей з усього міста 14 днів оздоровлюватимуться в літньому таборі при НВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів-правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою міста Луцька.

Сьогодні, в День захисту дітей, 1 червня, відбулося урочисте відкриття літнього табору на території закладу.

Як розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи, директор табору Наталія Кобилинська, цьогоріч Луцька міська рада виділила 100 місць для дітей з соціально незахищених сімей. Серед них - діти учасників АТО, діти-сироти, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, діти, які перебувають на диспансерному обліку, а також творчі й обдаровані учні та відмінники навчання.
100 дітей, віком від 7 до 14 років, щодня оздоровлюватимуться, гратимуть в активні ігри, розвиватимуть свої творчі здібності. Наталія Кобилинська розповідає, що гурти сформували таким чином, щоб молодші допомагали старшим: 1 та 5 класи, 2-й та 6-й, 3-й та 7-й і 4-й та 8-й класи.
Аби організувати роботу табору, залучили багатьох людей з міста – спонсорів та меценатів.

«Тричі на тиждень діти оздоровлюються в басейні, будуть екскурсії по місту, поїздки в бібліотеки, буде Фестиваль дитячих мрій, конкурс казки, конкурс талантів. Будемо з дітьми малювати малюнки і писати листи воїнам АТО», - розповідає Наталія Кобилинська.
До слова, свого часу в цьому ліцеї навчався лучанин Дмитро Йовзик, який загинув у 2014 році в зоні АТО. Всі учасники святкової лінійки вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання.
Днями в закладі побував депутат міської ради від округу, член фракції УКРОП Олександр Кравченко, який вирішив також привітати діток з початком оздоровчої кампанії. І хоч сьогодні йому не вдалося прибути на відкриття, але з подарунками до дітей завітали його колеги по фракції – депутати міської ради, на чолі з головою фракції Ігорем Поліщуком. Всі діти отримали від обранців громади солодкі презенти і побажання якнайцікавіше провести час у таборі.
«Перш за все хочу подякувати тим, хто долучився до організації табору: керівнику закладу, начальнику табору, педагогам, людям, які дбають про те, щоб діти змогли повноцінно відпочити, зарядитися позитивними емоціями і провести час з користю. Вітаю дітей і хочу побажати гарних емоцій, радості, щоб ці дні в компанії однолітків запам’яталися і щоб провели час з користю, з радістю для себе», - побажав діяти Ігор Поліщук.
Гарно відпочити та набратися сил перед початком нового навчального року побажав дітям також директор ліцею Анатолій Дудич. Після всіх вітань та знайомства, дітям вручили довгоочікувані солодкі подарунки. Оскільки сніданок вже минув, вони з чистою совістю могли скуштувати презенти.
До слова, сьогодні ж присутні депутати міськради, після святкової лінійки обговорили з директором нагальні потреби закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідусь Показати IP 1 Червня 2016 16:03
Молодці. А можна таке ж свято з подарунками зробити в Луцькому навчально-реабілітаційному центрі. Там більш особливі діти і також хотіли б щоб сьогодні і в майбутньому їх не забували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus