USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині дітям-сиротам не виплачували допомогу

29 Квітня 2014 08:14
Заборговану грошову допомогу дітям-сиротам виплатили після втручання прокуратури Луцького району.

Про це повідомляють в прес-службі прокуратури Волинської області.

Прокуратура Луцького району здійснила перевірку додержання відділом освіти Луцької райдержадміністрації вимог Закону України «Про охорону дитинства» в частині виплати грошової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які у 2013 році досягли повноліття.

Зауважимо, що дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, яким виповнилося 18 років, держава, згідно з чинним законодавством, виплачує одноразову допомогу в розмірі 1810 гривень.

Однак, як встановила перевірка, така допомога в Луцькому районі була виплачена не всім дітям, які мали на неї право.

На усунення виявлених порушень прокуратура району внесла подання голові Луцької райдержадміністрації, за результатами розгляду якого права дітей поновлені. Наразі їм виплатили понад 14 тисяч гривень належної державної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus