USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині - ДТП: постраждала пенсіонерка

13 Червня 2014 17:55
На Волині 25-річний водій збив 71-річну велосипедистку. ДТП трапилась у Маневицькому районі. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

12 червня близько 14 години в Розничах Маневицького району зареєстрували ДТП з потерпілими. Водій, керуючи автомобілем «Рено Магнум» із напівпричепом, рухаючись у напрямку Колок, здійснив наїзд на велосипедистку. Жінка їхала у тому ж напрямку та раптово повернула ліворуч.

У результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували в реанімаційне відділення Маневицької центральної районної лікарні.

За фактом ДТП проводиться перевірка.



Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в ДТП потрапив 11-річний волинянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вільна Волинь Показати IP 13 Червня 2014 18:14
Сказати в чому причина і хто винен? А причина банально в тому, що бабка повинна була їхати не тією ж смугою, а протилежною! Скільки можна тих велосипеистів вчити? Якщо їдеш кудись, то машини повинні тобі їхати в обличчя, а не в спину! Тому, бабуля винна. Те ж саме стосується пішоходів!
Церковна миша Показати IP 14 Червня 2014 00:38
Цікаво де Ви таке вичитали. Велосипедист є повноцінним учасником дорожнього руху, на якого поширюється дія ПДР, а відповідальність за скоєння ДТП така ж сама як і у автомобіліста. Велосипедисту забороняється виїжджати на смугу зустрічного руху не кажучи вже про те, щоб нею рухатись, а авто їхали б цією ж смугою назустріч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus