USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині – два кандидати в очільники культури

1 Квітня 2014 16:53
У середу, 2 квітня, відбудеться громадське обговорення кандидатів на посаду начальника управління культури Волинської облдержадміністрації.

Серед кандидатів: музикант і громадський діяч Сергій Шишкін та заступник начальника управління культури Валерій Дмитрук.

Організатор: Громадський сектор Волині

Громадське обговорення відбудеться у середу, 2 квітня, об 11:00 в овальній залі Волинської облради.

Вхід вільний.

як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Сергій Шишкін створив «Майданну колискову», яка набрала в youtube більше 10 тисяч переглядів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
він Показати IP 1 Квітня 2014 19:43
створити колискову це добре , але це не керувати галуззю. Вже ми бачили гарного співака міністром культури. Має талант пісні писати - хай пише, це його.
волинянин Показати IP 1 Квітня 2014 20:20
творці нехай творять а керувати треба менеджерам
сергій Показати IP 1 Квітня 2014 20:21
Шановні, перепрошую це не цирк "хай буде - хай не буде". очолювати велику організацію може лише людина яка: 1. володіє ситуацією в галузі 2. має досвід управлінської роботи 3. не була замішана в будь-яких протиправних чи незаконних діях 4. користується авторитетом і повагою працівників культури області В.Ю.Дмитрук на даний час найкраще відповідає цим критеріям. Це якщо з холодною головою і для розвитку культури а не просто "всьо сламать и поделить".
Лучанка Показати IP 1 Квітня 2014 21:27
Який Шишкін? Дмитрук однозначно!!!
н... Показати IP 1 Квітня 2014 23:18
Валерій Юхимувач відповідальна, працювита людина. Він найкраще підходить на цю посаду.
Ольга Показати IP 2 Квітня 2014 18:11
Я втомилася вже кругом розповідати, що повинен бути конкурс не між обличчями, а між програмами, конкретними справами, що саме і за які кошти має робитися, і де взяти ті кошти. А ще мені здається, що начальник управління культури має бути 1) публічною людиною, тобто з відкритою біографією; 2) уміти спілкуватися; 3) яскравою, цікавою особистістю, 4)незалежним в судженнях і вчинках. Мені здається необхідно міняти саму модель начальника. Це не повинен бути кабінетний працівник. виконавець. На те є його підлеглі. А начальник повинен бути лідером, який генерує ідеї, вміє зібрати навколо себе команду, і втілювати задумане. Він повинен бути самостійним у прийнятті рішень і нести відповідальність за прийняті рішення. Це, якщо коротко, пунктиром. Можливо я помиляюся, але, на мою думку, Шишкін -- це звичайно не гарантія, але Дмитрук -- це навіть не шанс.
Віктор Сергійович, п Показати IP 4 Квітня 2014 12:31
Дмитрук Валерій Юхимович досить самоорганізована та відповідальна людина. Так сталось, що по роду своєї діяльності приходилось неодноразово спілкуватись з Валерієм Юхимовичем, можу сказати, що він як кандидат на цю посаду досить доречний. На відміну від більшості наших недополітиків, чоловік з гордістю, совістю та якимось таким надзвичайно приязним відношення до людей. І досвід роботи в управлінській сфері має, а це ой як багато значить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus