USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині – «каруселі» з бюлетенями та порушення з боку ТВК

25 Жовтня 2015 16:35
Волинська обласна парторганізація політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» за станом на 15:00 зафіксувала вже 7 порушень виборчого законодавства.

У Луцьку вночі напередодні виборів розповсюдили контрагітки проти УКРОПу – «УКРОП – обережно не ошпарся!».

Листівки в стилі «чорного піару» лишали у дверях кожної квартири багатоповерхівок, які знаходяться в районі Луцького підшипникового заводу, РАГСу по проспекту Соборності та вулиці Шевченка.

Голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов вважає цей факт – провокацією конкурентів.



«Провладні сили бояться конкуренції, нашої молодої політичної сили, у складі якої люди дії, а не популістських лозунгів, – коментує ситуацію Вячеслав Рубльов. – Саме тому конкуренти вдаються до таких кроків. Переконаний, що виборці зроблять правильний вибір і не підпадуть під вплив «чорних» технологів».



На ДВК, що у Луцькому геріатричному пансіонаті, під час видачі бюлетенів членам дільниці, виявили недостатню їхню кількість. Загалом не вистачило 25 бюлетенів. Інші порушення, які тут зафіксували, були незначними: одна скринька була неопломбована, ДВК відкрилася із запізненням на 15 хвилин, не був поставлений номер виборчої дільниці.

На двох ДВК у Ратнівському районі, що у селі Заболоття, зафіксували факти винесення чистих бюлетенів. А натомість на дільницю занесли вже заповнені.

На ДВК, що у Луцькому районі в селі Рованці кандидат у депутати від УКРОПу Олександр Остапюк, який балотується до Боратинської сільради не знайшов своє прізвище у виборчому бюлетені. З цього приводу була подана скарга до Боратинської сільської виборчої комісії.

У Шацькому районі на ДВК, що у селі Мельники, у виборчому бюлетені невірно зазначили по-батькові кандидата від УКРОПу до сільради.

У Маневицькому районі, навпроти ДВК, що у селищі Колки, зафіксували факти роздачі агітматеріалів партії блоку Петра Порошенка «Солідарність».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
7776 Показати IP 25 Жовтня 2015 20:04
Це лисий Ткачук
7788 Показати IP 25 Жовтня 2015 21:55
А по Соборності - Козюра!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus