USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині «латають» автошляхи

25 Лютого 2014 10:34
З початку року на Волині ліквідували сім тисяч метрів квадратних новоутвореної ямковості, щоправда у яких саме районах і населених пунктах області – невідомо.

У прес-службі облавтодору кажуть, що на Волині вперше у цьому році сприятливі сонячні дні другої половини лютого дозволили дорожникам запустити роботу асфальтобетонних заводів та використати отримані на них гарячі суміші для ліквідації понад трьох тисяч метрів квадратних ямковості на шляхах.

Внаслідок кліматичних колапсів у вигляді сильних хуртовин, утворення переметів, численних переходів через температурний нуль і наступних опадів у вигляді дощу на покритті доріг загального користування з'явилося чимало руйнувань.

Тому з метою підтримання безпеки дорожнього руху на автошляхах області дорожні працівники філій ДП «Волинський облавтодор» постійно ліквідовують ямковість на покритті доріг. Для цього вони використовують раніше приготовлені холодні органо-мінеральні ремонтні матеріали. Відтепер до них додалися й надійніші гарячі суміші.

«Висока вологість та постійне коливання температури повітря від плюсової в день до мінусової на ранок призводять до утворення локальної ожеледиці на покритті доріг і окремих ділянках, – застеріг волинських водіїв начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак. – Тому просимо водіїв бути уважними на дорогах, особливо у вранішні години, коли загроза появи ожеледиці максимальна. Слід неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, не перевищувати дозволену швидкість та правильно оцінювати ситуацію на дорозі».

Водночас керівник волинських дорожників попросив вибачення у автомобілістів за тимчасові незручності, що можуть виникнути при тимчасовому перекритті смуг руху для проведення ремонтних робіт. Всього з початку року уже ліквідували сім тисяч метрів квадратних новоутвореної ямковості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
водій Показати IP 25 Лютого 2014 10:37
та ці дорожники минулого року тільки і чекали щоб дощі ішли, і їм по подвійному тарифу роботу оплачували. а до с*аки та робота в дощ!
Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 19:24
Дивіться, 6 працівників, три "керівники"........ та коли вже зміниться та довбана система!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus