USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині Марина Порошенко підписала Меморандум про інклюзивну освіту

21 Лютого 2018 15:31
Марина Порошенко підписала Меморандум про долучення Волині до національного проекту «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Угоди про створення центрів інклюзивної освіти підписали у рамках візиту Марини Порошенко на Волинь 21 лютого керівники районів та міст обласного значення Волині.

Перша леді України зауважила, що на Волині нині у 153 інклюзивних школах здобувають освіту 334 учні з особливими освітніми потребами. Це невисокий показник, адже охоплено наразі дише 2% дітей з особливими освітніми потребами.

З її слів, потрібно робити усе можливе, щоб всі діти долучилися до освіти в Україні та мали можливість спілкуватися з однолітками, мати друзів.
Для впровадження прогресивних методів навчання в інклюзивних школах розробили типові проекти, що передбачають створення медіатек і ресурсних кімнат, що мають бути у кожній школі. Це – навчальні простори, де діти зможуть спілкуватися та отримувати знання та вміння.

Зі слів Марини Порошенко, у близькому майбутньому в школах області з’являться такі кімнати, які допоможуть якісно надавати освітні послуги дітям з особливими потребами. Підписаний нині меморандум засвідчує, що Волинь долучилася до проекту впровадження інклюзивної освіти в Україні. Надалі триватиме робота з його впровадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
це факт Показати IP 21 Лютого 2018 18:46
Для чого всю цю х...ю писати ? Найбіль витребувані професії в нещасній країні можна порахувати на пальцях однієї руки: проститутка, воїн АТО, мийник туалетів в Польщі, збирач полуниць в Польщі ( якщо пощастить), контрабандист, митник і, що найбільш оплачується, лизач дупи тих, хто прийшов до влади в країні на крові наших співгромадян ,- мишковець С, гунчик В , плахотна Л покривають подільників : хабарників , злодіїв , ЗеКів ...
по темі Показати IP 21 Лютого 2018 19:16
Суд другої інстанції вирішив, що керівник ВПУ №9 Луцька Геннадій Батов має заплатити 10 тисяч гривень за незаконне вимагання грошей з студентів ти їхніх батьків. Таку ухвалу 4 червня виніс Апеляційний суд Волинської області, - пишуть Волинські новини. ЗеК - засудхений за КК України . 222222222 ПОКАРАННЯ НЕ ВІДБУВ """"""""""""" Далі під покровом подільників працює у ЛВПУ . Нагадаємо, Луцький міськрайонний суд визнав Батова винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 183 Кримінального кодексу України (незаконна вимога оплати за навчання у державних чи комунальних навчальних закладах). Мовляв, директор училища впродовж кількох років вимагав із студентів та їхніх батьків сплачувати гроші на розрахунковий рахунок благодійного фонду училища. Таким чином люди незаконно сплатили майже 47,5 тисячі гривень. Також учнів змушували переказувати на рахунок ВПУ 50% від коштів, отриманих за проходження оплачуваної практики. Оскільки ж учням училища адміністрація не вельми активно шукала місце для проходження практики, то неповнолітні часто отримували «липові» довідки, а гроші платили власні. Таким чином незаконно було отримано майже 21 тисячу гривень. Суд першої інстанції заборонив Батову упродовж року обіймати посади у державних закладах освіти та оштрафував на більш ніж 10 тисяч гривень. Цей вирок в апеляційному порядку оскаржили як Батов, так і прокуратура. Захист просив колегію суддів Апеляційного суду виправдати директора училища, а прокуратура – ув’язнити чоловіка. Однак Апеляційний суд підтвердив винуватість Батова та не змінив покарання в частині штрафу. Окрім того, він конкретизував: чоловіку заборонено обіймати у державних закладах освіти посади, пов’язані із організаційно-розпорядчими та адміністративними функціями. Ухвала Апеляційного суду набрала законної сили з моменту проголошення, але може бути оскаржена в касаційному порядку.
КЛАВА Показати IP 21 Лютого 2018 21:27
Мабуть вона прилетіла або з Марсу , або прямиком з Мальдів ... І зібрала навколо себе папуасів..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus