USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині – майже 16 тисяч першокласників

1 Вересня 2018 20:04
У перший клас цьогоріч підуть 15 775 волинських школяриків. Таку цифру озвучили в обласному управлінні освіти за оперативними даними, повідомляє газета "Волинь".

Як розповіла заступник начальника Управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, начальник відділу дошкільної, загальної середньої та вищої освіти Тетяна Соломіна, ці дані будуть уточнені 5 вересня, як і число старшокласників.

Цьогоріч у Луцьку планується охопити навчанням понад 3100 учнів перших класів, це 112 класів, які будуть здобувати знанян за проектом Нової української школи (НУШ). Уперше всі вчителі майбутніх першокласників пройшли он-лайн навчання на освітній платформі Ед-Ера, повідомила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.





Загалом по Україні свято Першого дзвоника покличе близько 448 тисяч першокласників.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus