USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обиратимуть нового керівника

7 Жовтня 2014 12:21
Громадська рада при Волинській ОДА організовує публічні кадрові слухання.

Під час чергового зібрання будуть обговорювати кандидатури на посаду начальника Управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації.

Претендентів на посаду начальника Управління троєо: Дмитришин Ігор, Галан-Влащук Віктор, Сорокун Олексій.

Нагадаємо, що публічні кадрові слухання організовують з метою надання громаді інформації щодо претендентів на посади. Основна ідея публічних кадрових слухань полягає у тому, що перед призначенням на керівну посаду особа повинна пройти громадську перевірку.

Публічні кадрові слухання є відкритими для всіх охочих. Учасники публічних кадрових слухань повинні дотримуватися регламенту та норм етичної поведінки, не допускати вигуків, образ та інших дій, що заважають обговоренню.

Громадське обговорення відбудуться 9 жовтня, у четвер, о 15.30 в овальному залі Волинської обласної ради (2 поверх).

Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сміттєбак Показати IP 7 Жовтня 2014 12:42
МартиШняк голосував за диктаторскі закони 16 січня через які загинули десятки людей на Майдані, в тому числі волиняни. Для чого ви його тут піарите? Порада волинянам: беріть гроші від цього андона, (бо це гроші вкрадені у нас з вами), але за цього андона і хама не голосуйте.
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2014 13:14
На фіга цей піар.Ми ж самі знаємо, щро дурні посамі вуха.Ви ж самі вибираєте самі ставите,ніхто нас ніколи не слухав і слухати не буде.Невже ви до укорит допустите простий люд. Крадіть Бог вам суддя.
Математик Показати IP 7 Жовтня 2014 14:44
Якщо навіть неуважно порахувати, то вього чотири кандидати на посаду. У когось проблеми з елементарною математикою.
Milentochka до Математик Показати IP 7 Жовтня 2014 15:01
Усе з математикою добре, маленька ремарка, пані Кревська, як п’ята кандидатура, що було зазначено у першочерговому варіанті, зателефонувала в редакцію і попросила зняти її прізвище, мовляв, подала свою кандидатуру на іншу посаду...
скажете до Milentochka Показати IP 7 Жовтня 2014 16:05
Скажете на яку?
Milentochka до скажете Показати IP 7 Жовтня 2014 16:49
Не скажу, бо і вона не повважала за потрібне нам це сказати. Але ще одне, вже і Александрук Олександр зняв свою кандидатуру... теж каже на іншу вакансію надсилав резюме...
Олександр мілентошці Показати IP 7 Жовтня 2014 18:14
Не зняв свою кандидатуру,а подавав документи на іншу вакантну посаду. Громадській раді при ОДА потрібно уважніше підходити до підготовки документів на громадське обговорення.
Аманда Показати IP 7 Жовтня 2014 23:30
Громадськ1 слухання н1чого не варт1. Згадайте, хто був на попередн1х на цю ж посаду: б1льш1сть п1дтримала Карнаухову, а Карпюк сказав, що все-р1вно вона не буде. От вам 1вся демократ1я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus