USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині очікують гуманітарні вантажі з Європи

25 Вересня 2014 09:58
Серед громадських та релігійних організацій, територіальних центрів надання соціальної допомоги, медичних та освітніх закладів Волині розподілять сім гуманітарних вантажів.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги у Волинській облдержадміністрації 24 вересня.

Комісія розглянула матеріали щодо семи вантажів з країн Західної Європи (Німеччини та Норвегії). Серед них – лікарняні ліжка, інвалідні візки, меблі, одяг, взуття, іграшки, побутова техніка.

Один з гуманітарних вантажів, які очікують на Волині, – вантаж із Німеччини благодійного фонду «Карітас-спес» (одяг, взуття, речі домашнього вжитку, килими, ковдри, сумки, ліжка, стільці, інвалідні крісла, розкладачки тощо, речі, що були у використанні). Розподілити його планують у Луцьку міську організацію ветеранів війни, навчально-реабілітаційний центр для дітей-інвалідів «Наші діти», спілку «Чорнобиль», терцентр Луцького району, організацію ветеранів споживчої кооперації, ЗОШ №15 міста Луцька, районний центр асоціації дітей-інвалідів «Особлива дитина» (Рожище), пункт видачі гуманітарної допомоги при костелі святих Петра і Павла, римсько-католицькі парафії у селищах Маневичі та Любешів та у місті Кузнецовську, що на Рівненщині.

Заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадмінстрації Оксана Гобод зауважила, що потрібно попросити представників римсько-католицької парафії Любешова після отримання гуманітарного вантажу виділити одну розкладачку переселенцеві із Криму, який, з її слів, мешкає з родичами, але наразі змушений спати на підлозі, хоча наближається холодна пора року.

Члени робочої групи вирішили направити пакети документів у Мінсоцполітики з метою визнання вантажів гуманітарною допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дончанин Показати IP 25 Вересня 2014 10:34
Ну и ну, дожилась Украина. Для того, чтобы она выжила в ее мирные регионы направляется гуманитарная помощь. Иными словами, на каком уровне сейчас находится Украина?
аяяй Показати IP 25 Вересня 2014 11:24
які вже там ветерани війни( маю на увазі ВВВ) і всілякі організації втеранів .допомогу виділяти організаціям учасників АТО ,якщо такі вже організувались . Сім.ям інвалідів і родинам загиблих в АТО І що це за організація ветеранів кооперації ?направляйте дійсно кому потрібно !!А то знову все будуть перепродувати
777 Показати IP 25 Вересня 2014 11:32
Европа- одним словом!
читачка до 777 Показати IP 25 Вересня 2014 11:43
Європа чекає - http://www.eurointegration.com.ua/news/2014/09/25/7026288/
777 до читачка Показати IP 25 Вересня 2014 11:56
Особисто менi- глибоко на...плювати на це, а от вальцман, думаю, не доживе...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus