USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

На Волині організації учасників АТО готують документи для створення єдиної спілки

30 Січня 2016 13:52
Друге засідання представників двадцятьох організацій, які об’єднують учасників АТО та волонтерів щодо їхнього створення єдиної спілки, відбулося сьогодні, 30 січня.

Нагадаємо, 22 січня Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що волинські організації учасників АТО розпочали діалог щодо об’єднання в одну спілку.

Так, на сьогоднішньому з’їзді єдиної організації ще не утворили, але домовилися про те, що за наступний тиждень підготують усі необхідні юридичні документи.

«За» створення об’єднання більш, як двадцяти ГО, на зборах проголосувала більшість.

Про це в коментарі ІА Волиніські Новини розповів співзасновник ГО «Волинське обласне об’єднання учасників АТО та волонтерського руху» Юрій Рудницький.

На порядок денний винесли три питання: 1. Голосування голів громадських організацій щодо створення об’єднання. 2. Обрання тимчасового голови. Ним став учасник АТО, айдарівець Олег Твердохліб. 3. Формування юридичної платформи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужий Показати IP 30 Січня 2016 22:56
Правильно роблять не буде помилок в їхній діяльності будуть прийматися спільні рішення.
Олекса Показати IP 4 Лютого 2016 09:06
Якщо зібрати всіх воїнів АТО в один кулак - буде сила й вагомий аргументи для влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus