USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині організували «бібліотеку без стін»

28 Жовтня 2015 17:46
Працівники бібліотеки у селі Хорлупи Ківерцівського району пропонують маленьким читачам такі цікаві форми заходів, як "бібліотека без стін". Для користувачів-дітей бібліотекар Грудік І.В. організувала книжкові перегляди та виставки, читальні зали просто неба.

Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Діти мали змогу познайомитися із новинками літератури, і навіть ті, хто жодного разу не побував в бібліотеці, захоплено гортали яскраві та цікаві книги та періодичні видання. Діти активно слухали про улюблені книги своїх однолітків, обмінювалися ідеями, розв'язували кросворди, ребуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2015 09:23
Повна дурня. Та ніхто не ходить до цих бібліотек, а їх як бліх розвелося. Тільки гроші платників податків іде куча на їх утримання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus