USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині підвищений рівень загрози терористичного акту

23 Червня 2014 09:57
За триступеневою оцінкою рівня терористичної загрози (підвищений, посилений та повний), на Волині – 1-й рівень небезпеки. Про це стало відомо під час оперативної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 23 червня.

Помічник начальника управління СБУ в області Олександр Радчук розповів про те, чим займається антитерористичний центр при Службі безпеки України.

В умовах поширення негативних чинників - сепаратизму, екстремізму і тероризму - СБУ в області активізувало роботу антитерористичного центру.

З його слів, координаційна група, яка діє в області, щодня моніторить ситуацію, оцінює ризики і загрози на Волині.

«Оцінюючи ситуацію на території області, керівником АТЦ визначений підвищений рівень загрози. Всі силові структури спрямовують роботу на виявлення чинників, які можуть призвести до терористичного акту, щоб терористичні дії не поширювалися на об’єкти життєзабезпечення», -повідомив він.

Події на Сході вказують, що терористи особливу увагу приділяють об’єктам, які забезпечують міста водою, теплом, комунікації.

Олександр Рачков наголосив, що людям необхідно усвідомлювати, що такі фактори з найменшої іскри можуть перерости в складну ситуацію. Тому силові відомства в області посилюють профілактичні заходи. Особливу увагу приділяють об’єктам автотранспорту, місць масового скупчення людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
оса Показати IP 23 Червня 2014 10:47
"Олександр Рачков наголосив",- виправіть
Анонім Показати IP 23 Червня 2014 11:37
СБУ - а вонии працюють???
Ковель Показати IP 23 Червня 2014 12:27
Якщо ця система дійсно триступенева то в нас меншого ступеня як "підвищений" ніколи і не було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus