USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині півторарічний хлопчик впав у ставок

17 Жовтня 2014 12:03
Нещасний випадок стався 15 жовтня, у селі Уховецьк Ковельського району – півторарічний хлопчик Єгор впав у ставок, що знаходиться поблизу його будинку і тривалий час перебував під водою.

Коли батьки дістали малюка з води, той уже був без свідомості і не дихав. Про це повідомляє «Під прицілом».

Родичі Єгорка одразу ж викликали швидку допомогу. Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги відправив до місця пригоди одразу дві карети швидкої – ранімобіль з Ковеля та фельдшерську бригаду з Поворського пункту екстренної медичної допомоги.

Реанімобіль з Ковеля до Уховецька прибув за 7 хвилин, і увесь цей час дитина не дихала. Лікарі почали надавати першу медичну допомогу, виміряли рівень кисню у крові і провели реанімаційні заходи. Зі кілька хвилин Єгорчик почав дихати, хоча й не опритомнів.

Малюка одразу ж госпіталізували.

Головний лікар Волинського обласного центру екстренної медицини Олег Куц повідомив, що хлопчик пережив клінічну смерть, а врятувати його вдалося завдяки лікарю швидкої Завгородньому С.П.

Наразі стан півторарічного Єгорка важкий, але він уже прийшов до тями і наразі перебуває в реанімаційному відділенні Ковельської центральної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
222 Показати IP 17 Жовтня 2014 13:43
в Америці батьки уже були б заарештовані за недогляд дитини, а ці де були? Як можна такого маленького залишити без нагляду? Їх ніщо не оправдовує, жовтень на дворі - роботи в селі немає....Хлопчикові швидше одужувати, а нянькам - позор на всю округу!
Завгородньому С.П. Показати IP 17 Жовтня 2014 14:49
Лкарю респект!
Лєна Показати IP 18 Жовтня 2014 01:45
Низький уклін таким лікарям!!! Врятувати життя дитини- це найважливіше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus