USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині погоджуються на закриття малокомплектних шкіл

27 Липня 2015 09:59
Початкові школи, у яких навчається від 5 до 10 учнів, закриватимуть у одному з районів Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації 27 липня.

Як повідомив голова Турійської райдержадміністрації Орест Василишин, у районі відбулися збори у сільських та селищних радах щодо оптимізації закладів освіти.

Так, наразі «дали добро» на закриття двох початкових шкіл, де навчається від 5 до 10 учнів. З його слів, триває робота з сільськими та селищними головами щодо необхідності співфінансування закладів освіти та культури. Окрім цього, в районі скоротили 60 штатних одиниць у закладах бюджетної сфери (3,3%).

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ ЗМОЖЕ ГРОМАДА ВОЛИНІ УТРИМУВАТИ МАЛОКОМПЛЕКТНІ ШКОЛИ

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що відповідно до нового Закону України «Про освіту» у Горохівському районі з дев’яти малокомплектних шкіл закриють лише одну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинь Показати IP 27 Липня 2015 12:54
Коли я прочитав звіт Луцька про те, що на фінансування освіти витрачено більше третини усіх коштів міста, мені стало страшно за ті масштаби розкрадання грошей. які є в освіті. Це сама корумпована галузь . Шановні ревізори, контролюючі органи, правоохоронні органи, громадські органи : не дамо розкрадати десятки мільйонів гривень наших грошей, які заробляє усе працююче населення і навіть пенсіонери з депозитів вносять свій вклад, а освітня мафія розкрадає ДЕСЯТКИ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ наших грошей щопівроку.
Плахотна до Волинь Показати IP 27 Липня 2015 18:50
I що ти докажеш навiть якщо це правда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus