USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Стало відомо, яку школу на Горохівщині закриють

26 Червня 2015 15:18
З дев’яти малокомплектних шкіл у Горохівському районі закриють лише одну.

Про це стало відомо під час сесії Горохівської районної ради, - повідомляє horohiv.com.ua.

Згідно з повідомленням, депутати підтримали закриття лише однієї з дев’яти малокомплектних шкіл району - Колмівської школи І ступеня – згідно зі зверненням батьків і сільського голови.

Нагадаємо, у Горохівському районі стояло питання про ліквідацію 9-ти таких шкіл, зокрема, у Квасівській «дев’ятирічці» - 15 учнів, а в початкових школах у Довгові – 12, у Колмові – 10, у Кутрові – 10, у Пілганах – 3, у Хмельницькому – 5, у Волиці Дружкопільскій – 12, в Диковинах – 9, в Красові – 8.

Батьки і сільські громади Горохівського району переконали депутатів не давати згоду на закриття шкіл, яке ініціювала місцева виконавча влада.

Малокомплектні школи збиралися закрити під приводом економії коштів. У проекті рішення було вказано, що ліквідація навчальних закладів зумовлена недостатністю фінансування галузі освіти в районі.

Раніше Інформаційне агентство Волиські Новини повідомляло, скільки шкіл мають закрити в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мудрець Показати IP 26 Червня 2015 16:00
потрiбно всi школи закрити , а замiсть них iнтернат з серйозними учителями i обладненням i харчуванням щоб теплий i чистий i дисциплiна дешевше i освiта на рiвнi луцька буде так важко додуматись?
Олена Показати IP 27 Червня 2015 00:04
І скільки ж учителів навчають таку кількість учнів у школі?! один учитель - як "тракторист-машиніст широкого профілю"?! Що це за школа з такою кількістю учнів? Якщо батькам достатньо, що діти будуть вміти поставити підпис заміть хрестика, а потім підуть бикам хвости крутити - то, звичайно, така школа для цього придатна. Але, якщо батьки хотять, щоб дитина з часом здобула вищу освіту, то і школа має бути відповідна - з фаховими учителями, технічною базою. Якщо не хочете, щоб закривали школи - народжуйте більше дітей(якби в школі було 200 учнів питання про її закриття не стояло б!)
підтримую до Олена Показати IP 27 Червня 2015 08:16
розумніші батьки своїх дітей вже давно перевели з цих шкіл, хоч їх ніхто й не закривав. Інші будуть мурижити своїх дітей в таких "школах" з наступною перспективою для них дійсно крутити бикам хвости...
навчання Показати IP 27 Червня 2015 10:56
У розумного вчителя розумні й учні.
життя Показати IP 27 Червня 2015 10:58
Учись - розумним будеш, працюй - не голодним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus