USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині покрали прапори, встановлені до свята

28 Липня 2017 11:53
У Ратному до Дня селища по обидва боки мосту, через річку Прип’ять, встановили прапори. Але вже наступного ранку їх покрали.

Зловмисниками виявилися двоє неповнолітніх дівчат і юнак.

Про це повідомляє Ратнівщина.

З одного боку мосту на ранок декілька прапорів уже були відсутні, а на вечір того самого дня – усі, залишилось лише кілька держаків від них. З іншого боку мосту прапори вціліли всі. Всього ж було встановлено 32 прапори.

«У Фейсбуці на сторінці Прозора правда Ратна викладено навіть відео, хто це зробив: дівчата! І знову ж дивує і вражає, що робили це вони ще завидна, на очах у перехожих і у проїжджих. І ніхто не зупинив, не зробив їм зауваження. А вони помаленьку, акуратно зняли і склали полотнища в сумки. Хоча є й інший бік медалі: що не пошматували, не знівечили, а забрали із собою, видно, для власного використання», – пише автор Валентина Борзовець.

Ті, хто встановлював прапори, мають надію, що злодіїв знайдуть, адже їх добре видно на відеокамерах. «Аби не сталося так з усіма прапорами, довелося зняти їх. Будемо встановлювати їх лише у дні державних свят та інших визначних подій для селища. Боляче і прикро: робили добру справу для всіх, а звели її нанівець молоді люди, які навіть не подумали про себе, про те, чим це закінчиться для них», – каже Микола Нінічук, за чиєї ініціативи прапори й становили.

Працівники райвідділу поліції кажуть, що факту наруги над державним символом України не встановлено, його не було. Затримали двох неповнолітніх дівчат, одна з яких – ратнівчанка, інша з Білорусі, які зняли три прапори, і один юнак – ратнівчанин, який також прапор зняв для себе.

Вирішується питання про притягнення їх до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus