USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині помолились за героя-бійця Андрія Снітка

22 Серпня 2016 17:52
Пам’ять 18-річного волинянина Андрія Снітка, який загинув два роки тому, 20 червня, під Іловайськом, вшанували 21 серпня у Маневичах.

Віддати шану полеглому побратиму приїхали активісти Цивільного Корпусу «АЗОВ» Волинь та Цивільного Корпусу «АЗОВ» Львівщина. Азовці відвідали могилу Героя, поклали квіти та зачитали Молитву Українського Націоналіста, - повідомляє прес-служба «АЗОВ» Волинь.

Ввечері, у Маневицькому будинку культури, відбувся вечір пам'яті, на якому були присутні рідні Андрія, бойові побратими, друзі та небайдужі маневиччани.

Також, зі своїми словами виступив заступник командира полку «АЗОВ» Андрій «Хорват» Д'яченко, який наголосив, що не достатньо перейменовувати вулиці та проводити концерти, а слід довести цю війну до переможного кінця, як цього і хотів Хома.
Нагадаємо, Андрій «Хома» Снітко – загиблий боєць полку «Азов». 20 серпня 2014 року Андрій разом із своїми друзями потрапили у засідку бойовиків під час зачистки будинку. Коли хлопець побачив гранату, то накрив її своїм тілом. Таким чином «Хома» героїчно врятував життя своїм побратимам. Поховали Андрія у селищі Маневичі, де він жив протягом останніх років. На його честь назвали школу у Маневичах.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, бійця батальйону «Азов» Андрія «Хому» Снітка хочуть вшанувати, присвоївши його ім’я вулиці Бойка у Луцьку.

26 березня 2016 року на 14-й церемонії нагородження орденом «Народний герой України» у Чернівцях в обласній філармонії посмертно присвоїли нагороду 18-річному волинянину Андрію Снітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus