USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині продали землю, щоб купити БТР

7 Серпня 2014 15:30
За гроші, що заробили з продажу землі, депутати Прилуцької сільської ради хочуть купити БТР. Про це інформує Волинська газета.

5 серпня відбулася позачергова сесія Прилуцької сільської ради Ківерцівського району. Обранці заявили про ініціативу віддати 100 тисяч із грошей, що надійшли сільраді з продажу землі, на потреби армії.

Зокрема, депутат Іларіон Маковський запропонував спрямувати кошти на закупівлю бронетранспортера, який можна було б назвати «Ківерцівський» і передати в зону АТО. Розуміючи, що така машина чи будь-яка інша, що стала б у нагоді військовим, коштує дорожче, депутати вирішили відкрити рахунок і дозбирати гроші до необхідної суми. До цього закликатимуть й інші громади та підприємців.

Першим внеском в цю ідею стануть гроші, залучені з реалізації земельних ділянок на території Прилуцької сільської ради - з бюджету розвитку.

Сесія, зрештою, прийняла рішення: надати 100 тисяч гривень допомоги на придбання техніки та амуніції для Збройних сил, звернутися до райради та райдержадміністрації щодо відкриття централізованого рахунку, а також до підприємців та громад про необхідність надати допомогу армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Старший лісник Показати IP 7 Серпня 2014 16:28
Колись брехун Маковський працював директором Камінь-Каширського держлісгоспу, а трохи згодом - в обласному управлінні лісового господарства. "Торгаш" - була його кличка і він таким і був. Мова про те, що з його статками можна за власні кошти купити бетеера.
Анонім до Старший лісник Показати IP 7 Серпня 2014 18:22
А хто в нас не крав???? Лісники? Може і крав Маковський,а може і ні -не знаю.А те що БТР куплять для армії-добру справу зроблять..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus