USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин віддав фуру бійцям АТО до кінця війни

25 Вересня 2014 16:11
Волинянин, житель села Гірка Полонка Степан Камець віддав у користування Волинському обласному центру допомоги бійцям АТО та Самообороні Волині вантажний автомобіль марки RENAULT MAGNUM H40. Про це повідомили у прес-службі Самооборони Майдану Волині.

Кілька днів тому чоловік просто прийшов і сказав, що віддає вантажіку у користування Центру й організації з метою допомоги армії, бійцям, що воюють, та їх родинам.

“Віддаю машину до кінця війни”, – зазначив він.



Окрім цього, священики Луцького благочиння УПЦ КП зібрали кошти у Свято-Михайлівському храмі (село Гірка Полонка) і передали їх Самообороні Волині через благочинного отця Володимира Присяжнюка.

Уся сума грошей, а це – 23 тисячі 538 гривень та 150 доларів буде використана на закупівлю термобілизни бійцям на Сході, адже, як бачимо, це один із найнеобхідніших елементів теплого одягу напередодні холодної і тяжкої зими.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus