USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині привітали особливих діток з новорічними святами

7 Січня 2016 22:00
У домівки до особливих діток на Волині завітав Дід Мороз. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці.

Запросив дідуся до дітей із обмеженими фізичними можливостями Фонд Ігоря Палиці у Камені-Каширському.

Третьокласниця Даруся не часто приймає вдома гостей, а тут – казка просто у кімнаті. Вона гарно вчиться, працює над собою, тож подарунки заслужила.

«Я люблю малювати, дуже люблю англійську мову», - розповідає про свої захоплення дівчинка та радіє подарункам.

Мама Даринки Віта Гембік зізнається, що таким дітям і таким батькам у маленьких містах непросто. Кожен сам за себе, тому часто потерпає від недостатньої поінформованості. У таких випадках ціна упущень – здоров’я дитини.

Нарікає на відсутність належної підтримки і мама ще одної маленької волинянки Катрусі. У їхній родині – п’ятеро діток. Двоє із них – особливі. Вони вимагають ретельної уваги, постійного нагляду і лікування. Путівка на оздоровлення – розкіш, але навіть після її отримання зреалізувати лікування проблематично. Адже сама дитина-підліток нікуди поїхати не зможе, а супровід вимагає додаткових затрат, непосильних родині.

Між тим, лікування у клініках та санаторіях ідуть на користь, зокрема, дівчинка вже може самостійно їсти ложкою. Це – неабияка перемога! Досі ні на кого, окрім себе, особливо не сподівалися, тож утворення такого фонду вселило надію на підтримку.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Фонд Ігоря Палиці розширює свою діяльність. В окремих районах Волині, у тому числі й Камені-Каширську, вже є представництва Фонду. А незабаром вони функціонуватимуть у всіх райцентрах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тарас Чурило Показати IP 8 Січня 2016 12:15
Фондрозпочинає свю роботу і в районах,здається й невелика справа, а діткам радість
AAAA Показати IP 8 Січня 2016 20:39
Щеб у Луцьку до діток завітав би!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus