USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Родині загиблого бійця з Волині придбають квартиру

6 Грудня 2015 10:50
Депутати Рожищенської міської ради прийняли рішення про виділення коштів на квартиру родині загиблого бійця АТО Олександра Плоцедима. Про це повідомляє Волинське Агенство Розслідувань із посиланням на «Район.Рожище».

Нагадаємо, Олександр Плоцедим воював за єдність та цілісність держави на сході України у складі 24-ої окремої механізованої бригади з початку військових дій на Донбасі. Був поранений, лікувався і знову повернувся в стрій. Під час боїв під Кримським у січні цього року снайперська куля забрала життя Героя, який встиг ще повідомити про небезпеку ворожого наступу своїх побратимів. 30 січня рідне місто прощалося з 20-річним Героєм.

Так, площа квартири, яку планують придбати становить 36,2 квадратних метра, а вартість – 289 700 гривень.

З бюджету вдалося виділити 236 913 гривень, тому решту (61 787 гривень) Галина Плоцедим, мама загиблого Героя, сплатить самостійно.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що мама загиблого волинського Героя зібрала передачу для бійців АТО. На передову вона передала продукти харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus