USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сформували ще одну Громадську раду

29 Квітня 2014 20:11
Громадська рада при обласному управлінні лісового та мисливського господарства зібралася вдруге. Члени об’єднання визначилися зі складом й керівниками своєї структури.

Громадські активісти зібралися на установчі збори в актовій залі управління лісового та мисливського господарства у Волинській області сьогодні, 29-го квітня.

У новостворене об'єднання увійшли 11 осіб:

Ігор Семенюк – Правий сектор,

Юрій Рудницький – Правий сектор,

Володимир Герасимович - «Народний ринок»,

Федір Хом’як - Волинська Самооборона Майдану,

Анатолій Літвінчук - Асоціація бізнесу Волині,

Микола Довгань - Автомайдан України,

Любов Карпюк - Автомайдан України, юрист,

Анатолій Билиця - Асоціація деревообробників Волині,

Ярослав Дерчинський – Всеукраїнська асоціація деревообробників України,

Віталій Жевчук - громадський діяч,

Євген Багацький - Союз юристів України.

Головою Громадської ради при обласному управлінні лісового та мисливського господарства обрали Анатолія Літвінчука.

«Я два місяці варився у цій каші, вже буде наша робота давати плоди. Може, не всім смачні. Наші напрямки не каральні, а координаційні. Кругом буде багато питань з контролем громадськості, фаховості людей, порушень», - сказав Анатолій Літвінчук.
Новообраний керівник розповів, що в пріоритетах роботи - створення волинської регіональної біржі, співпраця зі ЗМІ, порозуміння з управлінням лісомисливського господарства, щоб руйнувати корупційні схеми й реорганізувати роботу лісівників у «прозору» діяльність.

До функцій голови входить координація роботи ради та представницькі функції.

Заступником голови Громадської ради обрано Любов Карпюк.
«Може ви скептично до мене ставитиметеся, бо я одна тут дівчина, однак, я маю певний досвід. У Києві обслуговувала приватні підприємства у сфері лісомисливського господарства, надавала юридичну консультацію лісгоспам, побачила в цій сфері багато проблем, які треба вирішити. І взагалі, тут треба провести реорганізацію галузі. Коли я чую, що одна третя коштів, які мали піти в обласний бюджет - осілися в кишенях, то це сумно, це відчуває кожен з нас», - каже Любов Карпюк.

На наступне зібрання планують обрати секретаря, затвердити положення Громадської ради й підготувати конкретні пропозиції щодо вдосконалення роботи обласного управління лісомисливського господарства.

Зауважимо, що подібна рада була створена при колишньому керівнику управління Богдану Коліснику, втім, говорять громадські активісти, вона мала виключно формальний характер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
АУМДПЛ Показати IP 29 Квітня 2014 20:41
Громадська рада була сформована не у відповідності з законодавством тому не може бути легітивною. Для формування громадської ради передбачена певна процедура; створення робочої групи, розміщення в ЗМІ оголошення, 20 днів на подачу заяв, затвердження регламенту установчих зборів, проведення установчих зборів, затвердження положення , регламенту роботи обрання керівних органів. В складі ГР не може бути більше одного делегованного представника інституту громадянського суспільства. До складу ГР обрали по два представника від ПС. Автомайдану, Асоціації деревообробників. Тому самопроголошена спільнота не може називатись громадською радою.
Лучанин до АУМДПЛ Показати IP 29 Квітня 2014 21:31
Погоджуюсь. Це аналогічно, оскільки погодитись з легітивністю цієї громадської ради, це ж те саме що визнати Донецьку область окремою Донецькою республікою. А цій юристці слід добре почитати законодавство.
йося моргенштерн до АУМДПЛ Показати IP 30 Квітня 2014 10:37
она просто няша, цей юрист Любаша
йося моргенштерн до йося моргенштерн Показати IP 30 Квітня 2014 10:41
""...я маю певний досвід. У Києві обслуговувала приватні підприємства у сфері..."" Ось воно що, сліпий, не дочитав!!!
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2014 20:44
Цікаво, а Анатолій Билиця будучи в складі громадської ради і надалі знищувати флору Волині, зокрема займатися браконєрством в Звірівському заповіднику, винищувати рибу електровудками і т.п.
Юрист Показати IP 29 Квітня 2014 20:45
Грубе ігнорування і порушення Постанови КМ України №996 від 10.11.2010 року
CiK Березовий Показати IP 29 Квітня 2014 20:45
підкажіть хто на 8 і 9 фото?
банка до CiK Березовий Показати IP 29 Квітня 2014 20:51
коментар було видалено
слідство Показати IP 29 Квітня 2014 20:49
Літвінчук - це основа корупції! В Рожище був директором МСЛП Рожище. Продавав на ліво ділянки з лісом всім підприємцям і брав відкати 40% від державної вартості!!!! Спійманий з " полічним" при отримані хабаря. Сидів в тюрмі, відкупився вийшов. Питання: Правий Секта ви люстрували своїх призначенців тупоголові.
сам до слідство Показати IP 29 Квітня 2014 22:33
я амністований
Анонім Показати IP 29 Квітня 2014 20:49
позбирались безробітні в громаду на незаконних підставах і розказують про реформи - коли будемо збиратись ще і їм на харчі зарплату. Коли вже зупиниться це збирання в шайки?
800 Показати IP 29 Квітня 2014 20:56
Цікаво,коли прокурор Волинської області розгонить це нелігітимне шобло.
Скажу Показати IP 29 Квітня 2014 21:09
Скажу коротко: накуй
лучанин Показати IP 29 Квітня 2014 21:45
Сумно стає, коли подивишся на цих новітніх "дерибанщиків" з сумнівним минулим.
Ирина Показати IP 29 Квітня 2014 22:02
Алкаши и тунеядцы. А во-вторых, что ж такие все опять неграмотные?!- не легітиВність, а легітиМність. Прям вуха ріже...
сміх та й годі Показати IP 30 Квітня 2014 08:47
В складі минулої громадської ради були природоохоронці, журналісти, викладачі вузів, а тут зібралось одне лайно. Варто подивитись на морду Билиці - організатора "асоціації" крадіїв лісу, що б зрозуміти що це за "громадська" рада.
Я до сміх та й годі Показати IP 30 Квітня 2014 08:52
Може розкажете про результати їхньої діяльності?
Цицерон Показати IP 25 Травня 2015 02:50
Обрали Літвінчука головою, називається да прибуде з Вами корупції. Навіть дивитися на це зборище гидко і соромно, що і за таких людей нічого на Волині не зміниться. Чому правий сектор не реагує і не розжене це стадо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus