USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині шукають помічників Святого Миколая

6 Листопада 2016 09:00
Волинян закликають стати помічниками Святого Миколая, аби допомогти дітям-сиротам.

Про це повідомляє ВолиньInfo.

День Миколая Чудотворця – довгоочікуване свято, адже цей день завжди приносить багато радості. Святого Миколая найбільше чекає малеча, яка мешкає в дитячих будинках та інтернатах. Більшість з цих діток — сироти або позбавлені батьківської опіки (соціальні сироти). Серед них є також безпритульні та бездоглядні діти, тобто з вулиці, тому в них немає можливості звернутися до когось зі своїми мріями.

Не є таємницею те, що бажання цих діток не можливо здійснити без допомоги небайдужих. ВОБФ «Карітас-Волинь» щороку організовує благодійну акцію «Святий Миколай іде до дітей-сиріт». Метою цієї благодійної ініціативи є приготування до Дня Святого Миколая подарунків дітям, які проживають в інтернатах та дитячих будинках, а також забезпечення їх речами першої необхідності.

Варто зауважити, що завдяки допомозі приватних осіб, родин, студентів, організацій, підприємців, керівників та колективів підприємств, які приєдналися до благодійної ініціативи, у 2015 році акцією охопили 390 дітей-сиріт.

Цьогорічна акція буде спрямована на підготовку подарунків для:

- дітей-сиріт, які проживають в інтернатах в Іваничах та Рожищі;

- дітей, які перебувають на лікуванні в онкогематологічному центрі Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання;

- дітей загиблих учасників АТО Волинської області.

«Не є таємницею те, що побажання хворих діток та малечі, яка позбавлена батьківської опіки, не можуть здійснитися без нашої спільної допомоги та підтримки. Діти, які опинились у кризовій життєвій ситуації, сповнені віри в Божу і людську доброту. І завдяки нашій спільній опіці вони можуть переконатися в цьому – оточуючі їх люблять і не залишать в біді!», - переконані організатори акції.

Вони закликають усіх небайдужих долучитися до цієї благодійної справи!

СТАТИ ПОМІЧНИКОМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ МОЖНА В ТАКИЙ СПОСІБ:

– взяти лист, який написала дитина до Святого Миколая та організувати адресний подарунок за цим листом;

– придбати речі або продукти харчування, які можна було б подарувати діткам (солодощі, фрукти, канцелярія, книги, іграшки, засоби гігієни, одяг, взуття, тощо);

– надати благодійну пожертву;

– стати волонтером для проведення акції.

Ознайомитися з листами та принести подарунки можна за адресами:

в Луцьку:

вулиця Карпенка-Карого, 5 (Монастир Святого Василія Великого УГКЦ), телефони: (0332) 729 909, 097 504 55 54 (отець Терентій);

вулиця Львівська, 1а (Храм Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ), телелефон: 050 438 11 55 (отець Роман);


у Нововолинську:


вулиця Святого Володимира, 3 (офіс «Карітас-Волинь»), телефони: (03344) 63212, 097 144 70 89 (Тетяна).

Детальну інформацію про цьогорічну та попередні акції можна переглянути за посиланням. Також можна побачити емоції діток, які отримали подарунки від Святого Миколая під час попередньої акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
св. Миколай Показати IP 6 Листопада 2016 09:49
Ви спочатку гроші конфіскуйте в ск*тиняк а то зараз будете жебрати по 1 гривні і подавати що це подвиг жертовний.
gln Показати IP 14 Листопада 2016 12:17
Гарна пісня про Святого Миколая https://www.youtube.com/watch?v=5YKSb5lkOhI

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus