USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сільській школі подарували музичну акустичну систему

4 Жовтня 2018 21:51
Школі у селі Смоляри-Світязькі Шацького району з нагоди 90-річчя вручили музичну акустичну систему від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Привітали працівників школи із святом завітали депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Михайло Імберовський та голова Шацької районної ради Сергій Карпук, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Школу у невеликому селі, що за 17 км від Шацька, відкрили у 1928 році. З того часу, як розповіли місцеві, навчальний заклад пережив безліч лихоліть. Нині у школі навчається усього 49 учнів. Серед них - переможці олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань.

З нагоди свята учні влаштували концерт, в якому взяли участь випускники різних років, ветерани педагогічної праці, батьки та учні. Крім цього, упродовж дня у школі працювала виставка учнівських композицій «Дари осені» та святковий ярмарок із різноманітними смаколиками.

«Щаслива, що у школі працюють активні люди, наш колектив неабияк підтримують батьки, а це, я переконана, має винятково важливе значення, – зазначила директор школи Олена Ключук. – Вірю, що атмосфера злагоди та взаєморозуміння завжди пануватиме у нашій школі. І хоча столичні реформи нас іноді жахають, маю надію, що школа матиме щасливе майбутнє, а все задумане неодмінно вдасться».

З вітальним словом до гостей свята звернувся депутат облради Михайло Імберовський, зазначивши, що успіх навчального закладу, насамперед, – в учителях та учнях.

«Щойно переступив поріг вашої школи зрозумів - школа живе, живе у талановитих педагогах та щасливих учнях. Здається, тут кожна дрібниця наповнена атмосферою доброзичливості та взаєморозуміння. Переконаний, усе це завдяки злагодженій роботі вашого колективу. Зичу вам нових перемог, здібних учнів та усіляких гараздів. Ми, депутати-укропівці, завжди відгукуємося на ваші ініціативи, намагаємося підтримати ваші починання, бо віримо: усі разом досягнемо успіху», – зазначив Михайло Імберовський.

Крім цього, в дарунок школі укропівці вручили музичну акустичну систему від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Нагадаємо, батьківський та педагогічний колективи школи ініціювали звернення у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» щодо придбання нового музичного обладнання.

«Концерти у нашій школі – справа звична. Діти обожнюють брати участь у таких заходах. Однак, музичну апаратуру доводилося позичати у сільському клубі, а це досить незручно, – нарікала Олена Ключук. – Вірю, що тепер діти ще охочіше братимуть участь у святкових заходах».

Приєднався до вітань і Сергій Карпук, зазначивши, що гарні ініціативи ніколи не залишаться поза увагою.

«Ми не з чуток знаємо, що у вашій школі навчається багато обдарованих діток, а тому переконаний, що нове музичне обладнання сприятиме розвитку творчих здібностей ваших вихованців. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» приділяє надзвичайно багато уваги фізичному, творчому та інтелектуальному розвитку дітей, адже це інвестиція у майбутнє. Сподіваюся, що наступну пам’ятну дату вашого закладу ми також зустрінемо усі разом», – підсумував Сергій Карпук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus