USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині створюватимуть перші об’єднані громади

5 Серпня 2015 17:02
Рішення про утворення об’єднаної територіальної громади розглядатимуть під час найближчої сесії Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю 5 серпня.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук наголосив на терміновості розгляду питання до 15 серпня.

З його слів, пакет документів щодо кожного рішення про об’єднання територіальної громади проходив процедуру громадського обговорення, згодом рішення ухвалювали місцеві ради, лише після цього проект рішення вносили на розгляд депутатів облради.

З його слів, об’єднані громади зможуть отримувати дотації з державного фонду регіонального розвитку, тож ухвалюючи рішення до 15 серпня, депутати дадуть можливість місцевим громадам розвиватися.

Голова комісії Володимир Навроцький зауважив, що підтримуватиме проект рішення, але за регламентом його потрібно розглядати під час наступної сесії.

У підсумку, депутати усе ж підтримали проект рішення, рекомендувавши його розглянути вже під час сесії облради 14 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Екскурсовод Показати IP 5 Серпня 2015 22:40
А толку, коли те об'єднання робиться добровільно-примусово, по наказу зверху, а не за бажанням знизу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus