USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині створили центр допомоги військовим

28 Липня 2014 09:13
Нововолинські волонтери, які постійно допомагають місцевим солдатам в зоні АТО, вирішили об’єднатися для координації зусиль. Тепер усіма проблемами солдатів буде займатися Центр допомоги нововолинським військовим: волонтери виявлятимуть та вирішуватимуть проблеми солдатів разом, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Членам центру заборонили використовувати інформацію про роботу в ньому для задоволення своїх політичних амбіцій.

До ради центру ввійшли волонтери, які не один місяць уже допомагають нашим солдатам (громадські активісти, підприємці, депутати) та представники військкомату. Волонтери мають надію, що до них приєднаються й родини солдатів, громадські організації, представники влади.

Центр допомоги має потребу у волонтерах: для роботи на «гарячій лінії», контакту з родинами солдатів, розповсюдження інформації про центр, збору коштів, контролю всіх робіт центру. Навіть одна година роботи волонтера в день – це Ваш вклад в боротьбу проти окупації нашої країни!

Центр допомоги запрацює вже сьогодні: як офіс, так і телефонна лінія. Інші засоби зв"язку: e-mail: [email protected], skype: ncdv.ncdv.

Офіційні групи в соцмережах: https://www.facebook.com/groups/552628541529645/ https://vk.com/nvcdv
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus