USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині суддю-хабарника відсторонили від розгляду справ

17 Квітня 2014 13:20
Згідно з результатами розгляду постанови виконувача обов’язків прокурора області, скерованої для виконання до Ківерцівського районного суду 21 березня 2014 року, суддю цього суду Івана Підгорного відсторонили від розгляду цивільних та кримінальних проваджень, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, що цьому служителю Феміди інкримінується два епізоди одержання хабара та винесення завідомо неправосудних рішень у двох цивільних справах. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо судді прокуратурою області 8 квітня 2014 року скерували до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ковельчанин Показати IP 17 Квітня 2014 13:35
Цікава інфа про Івана Підгорного: http://www.prokovel.com/kovel-28.html
Антонюк Показати IP 17 Квітня 2014 13:42
Відносно Івана Підгорного хабарник Андрій Гіль штучно сфабрикував кримінальну справу, щоб приховати бездіяльність Волинської прокуратури. Бо Іван Підгорний це порядний суддя, який не підслуговує Гілю, а судить незалежно і справедливо. Гіль Андрій це злодій і хабарник, Ганьба Гілю, Слава незалежному судді Підгорному ! Виправдання Підгорному !
Ківерці до Антонюк Показати IP 18 Квітня 2014 09:09
Ти що геть хворий чи хвора Антонюк? Підгорний чесний? Та страшнішого хабарника та щей такого дріб’язкового район не бачив!!!
Комшук Тетяна Показати IP 17 Квітня 2014 13:49
Цей суддя Підгорний Іван завжди за справедливість. Він ****гроші від нас не хотів взяти. Потрібне нам судове рішення не прийняв. Ми з чоловіком давно під нього копаємо, ми грошей на компрометацію Підгорного не жаліємо, всім платимо. Хай знає ***а, що цей весь позор ми з чоловіком йому організували і проплатили. Якщо він з нами домовиться, то буде гірше. Хай судить так як ми йому скажемо, а не тикає нам на закони, бо в Ківерцях закони це ми сім'я Комшуків, а на його кодекси ми срати хочемо.
Аня Показати IP 17 Квітня 2014 14:14
Це ви судді Комшуки,вит хто такі комшуки ,ви га*нюки. Це такі ми українці, а ви подумайте можливо люди на вас срати хотіли . Нас багато,дивіться, щоб не зхлякалися. Ото непотріби якась комшучня грозить народу, а що вже казати Росія
СБУ Показати IP 17 Квітня 2014 19:19
Працівники СБУ затримали на хабарі суддю Ковельського суду Івана Підгорного. Цю інформацію телекомпанії «Аверс» під час брифінгу озвучив прокурор Волинської області Андрій Гіль. Андрій Гіль підтвердив, що 23 червня, при отриманні другої частини хабара правоохоронці взяли на «гарячому» ковельського суддю Івана Підгорного. Власне, загальний обсяг хабара становить аж 4 тисячі гривень. Тепер вирішується питання обрання запобіжної міри стосовно горе-служителя Феміди. Нагадаємо, що раніше Підгорний був головою Ківерцівського міськрайонного суду. 25.06.2010

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus