USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині судили батька за смерть дитини

19 Серпня 2015 22:00
Під час судового слухання, що днями відбулося у Ковельському міськрайонному суді, 30-річний батько визнав свою вину та погодився, що порушив Привила дорожнього руху. Про це повідомляє Волинська газета.

Нагадаємо, трагедія трапилася 29 червня. Обідньої пори батько автомобілем виїжджав заднім ходом із власного двору, а під лівим переднім колесом опинилася його дитина.

Під час розслідування експерти визначили, що хлопчик перебував у вертикальному положенні до транспортного засобу. На жаль, травми, отримані дитиною під час наїзду, виявилися не сумісними з життям.

Під час судового слухання, що днями відбулося у Ковельському міськрайонному суді, 30-річний батько визнав свою винуватість та погодився: порушив Привила дорожнього руху, які зобов’язують бути уважним, а під час руху транспортного засобу заднім ходом – у разі потреби – звернутися за допомогою до інших учасників руху.

Мати загиблого хлопчика просила не застосовувати суворої кари та не позбавляти чоловіка волі. Тому судді звільнили ковельчанина від 4 років тюрми, якщо він протягом двох наступних років не вчинить нового злочину та періодично з’являтиметься в органи кримінально-виконавчої інспекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Серпня 2015 22:16
При*урки, Кого судити? До чого ця формальна кара? Для статистики? Батько покараний на все життя.І найсуворіша його кара - завжди пам"ятати і картати себе
Анонім Показати IP 19 Серпня 2015 22:53
Страшна біда(( судили б ураще мажорів п'яних, які і вини за собою не відчувають, а то мучать батьків, які і так покарані(
Катя Показати IP 21 Серпня 2015 10:15
Для чого суд... він вже і так покараний на все життя..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus