USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині – три нові сервісні центри для платників податків

30 Грудня 2013 17:22
Три нові сервісні центри для платників податків запрацювали сьогодні на Волині. Відтепер адмінпослуги та консультації надаватимуть громадянам та бізнесу у спеціально облаштованих центрах обслуговування платників податків при Старовижівському відділенні Ратнівської ОДПІ, Іваничівському відділенні Нововолинської ОДПІ та Рожищенському відділенні Ківерцівської ОДПІ. Про це повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області

Таким чином, до 9 діючих ЦОПів, що відкриті на Волині минулого року, додалося три нових.

«Щоденно центри обслуговування платників податків на Волині відвідує близько тисячі клієнтів. З відкриттям нових сервісних центрів кількість відвідувачів зросте. Якщо взяти до уваги, що нашим клієнтам - платникам податків цього року надано в межах півмільйона різних послуг, якість обслуговування платників до бюджету має надзвичайно важливе значення», - вважає начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Зі слів керівника ГУ відомства на Волині, дбаючи про комфорт та зручний формат спілкування, Міндоходів бізнесу вже сьогодні запропонувало більше десяти електронних сервісів. Дистанційне звітування та інші сервіси отримали позитивну оцінку бізнесу.

«Наприклад, відповідно до даних останнього дослідження, платники податків цього року в середньому витрачали на виконання податкових зобов’язань на 100 годин менше», - підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Разом з тим, як запевнив очільник ГУ Міндоходів Волині, роль живого спілкування громадян та бізнесу з фахівцями Міндоходів теж очевидна, оскільки чимало платників до бюджету, особливо з віддалених районів, потребують допомоги фахівців Міндоходів як у заповненні звітних документів, так і роз’ясненні законодавчих норм.

Довідка: розбудова сервісних центрів була розпочата у рамках перетворення податкової служби із фіскальної у сервісну службу. Зі створенням Міністерства доходів і зборів України увесь комплекс митних і податкових послуг був стандартизований та уніфікований. Стандарти якості обслуговування платників постійно контролюються у Моніторинговому центрі Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus