USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У приміщеннях ДФС на Волині створять центри обслуговування платників податків

19 Липня 2019 15:01
До кінця року планують завершити поточні ремонти в приміщеннях територіальних органів Головного управління ДФС у Волинській області, в яких створять центри обслуговування платників податків.

Відкриті торги для визначення надавача послуг оголосило Головне управління ДФС у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 1 серпня, а аукціони мають розпочатися 2 серпня.

Мова йде про поточні ремонти приміщень за наступними адресами:

- Турійський район, смт Турійськ, Майдан Центральний, 1;

- Маневицький район, смт Маневичі, вулиця Комарова, 32б;

- Любешівський район, смт Любешів, вулиця Бондаренка, 33;

- Локачинський район, смт Локачі, вулиця Івана Франка, 5;

- Любомльський район, смт Шацьк, вулиця Сковороди, 7.

Поточний ремонт приміщень включатиме розбирання плінтусів, покриття, підлоги, заміну вікон і дверей, утеплення стін, фасадів, обклеювання стін шпалерами, заміну світильників, очищення приміщень від сміття, улаштування стелажів, прокладання кабелів, фарбування, заміну сантехніки, установлення металевих огорож тощо.

Усі роботи мають закінчити до 31 грудня 2019 року. Гарантійний термін із моменту здачі об’єктів в експлуатацію становитиме два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus