USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині у корівнику неповнолітні облаштували заклад для гуляння

13 Січня 2014 17:06
До голови районної державної адміністрації Зіновія Колісника під час виїзного прийому громадян, звернулися жителі району та завідувачі сільських закладів культури з приводу закриття розважального закладу у селі Завітне Ківерцівського району (приміщення колишнього корівника), інформує Волинь-інфо.

Люди скаржилися на те, що заклад працює незаконно, його відвідують неповнолітні, які розпивають там спритні напої.

Заклад функціонує вже декілька років. Реагуючи на скарги місцевих жителів, голова райдержадміністрації та його заступники неодноразово організовували рейди разом із представниками органів виконавчої влади та контролюючих органів. Бесідували вони і з власницею приміщення щодо припинення його роботи.

Зі свого боку служба у справах дітей райдержадміністрації виявляла факти відвідування закладу неповнолітніми і винних осіб притягали до відповідальності. Проте, через певний час, заклад знову самовільно відновив діяльність.

Голова райради підписав відповідне доручення, щоб сформували групу, до складу якої увійшли представники міліції, служби надзвичайних ситуацій, податкової інспекції, санепідемстанції, служби у справах дітей райдержадміністрації.

10 січня 2014 року ця група правозахисників відвідала розважальний заклад і виявила численні порушення діючого законодавства.

Заклад відразу закрили, а винних знову притягнуть до відповідальності. Його діяльність, як приміщення для відзначення ювілеїв, поминальних обідів та інших святкових подій мешканцями Завітного та навколишніх сіл, буде відновлена після оформлення власницею усіх необхідних документів. За його функціонуванням буде проводитись постійний контроль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
З корівника Показати IP 13 Січня 2014 18:03
Зенік малядєц, ще трьоха і Клямчюка замєняті бюдєш. Твій дрюг А.
я Показати IP 14 Січня 2014 08:46
Якщо людям немає де відпочивати і голова райдержадміністрації не зважає на те, що молодь згідна навіть на корівник, то це, звичайно, найкращий метод - закрити корівник або змусити доярок чи завфермою щось придумати нове.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus