USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині у заказнику біля озера група хуліганів побила відпочивальників, – соцмережі

6 Липня 2020 22:08
На озері в селі Холопичі Локачинського району група чоловіків з Торчина облаяла та побила відпочивальників. Крім того, один із чоловіків демонстрував присутнім статевий орган.

Інцидент стався у неділю, 5 липня, повідомила у фейсбуці Мар'яна Дишко.

«Невідомі, як виявилось жителі селища Торчин, які за їхніми словах «мають дуже багато грошей і їм нічого не страшно», приїхали на громадський пляж Холопичівського заказника, що перебуває у віданні Холопичівської сільської ради (тепер Затурцівської ОТГ), з моторним човном, зламавши шлагбаум з написом «В‘їзд заборонено», які встановили жителі місцевої громади.

На зауваження відпочивальників припинити їхати на пляж по людських покривалах, не реагували, і коли я стала перед автомобілем марки «Сітроен» з номерним знаком АС 4538 ВС, водій продовжив їхати на мене з криками «якщо я не прав викликайте 102».

Я викликала поліцію, на що ці невідомі сказали: «Локачинські їдуть, то ми парішаєм».

Далі вони почали бійку, під час якої завдали тілесних ушкоджень відпочивальникам, і внаслідок самооборони отримали синці самі.

Хочу зауважити, що один із них зняв труси і привселюдно в присутності неповнолітніх показав статевий член з криками «будете у мене с**ати», що я вважаю цілком підлягає під кваліфікацію хуліганства.

Вони говорили, що Закон України дозволяє їм моторним човном їздити по заказнику!

Згодом приїхав заступник начальника Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП, добрий знайомий цих чоловіків і ходив шукав винних, хто цим «законослухняним громадянам» наставив синців.

Сьогодні я була у відділку, і стикнулася з розповсюдженим у нашій країні явищем кумівства і корупції. Адже ці «молодики» приїхали на «Лексусі» написали заяви, і тепер слідство йде в іншому напрямку!

Хуліганство не розглядають, а шукають «мінімум 6 мужиків, які били нас, інакше завтра буде область»!!!!!!! Слідчий бігає на вулицю до «потерпілих», а ми чекаємо по 3 години своєї черги!

Слідчий сказав, що хуліганством демонстрацію статевих органів, лайку, бійку не розглядають, адже цей чоловік, «просто хотів зняти шорти, а знялися труси», і не було умислу показати свій статевий орган, трясти ним і казати «будете у мене с**ати»!» - пише Мар'яна Дишко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Читач Показати IP 6 Липня 2020 22:22
Судячи по фото ... Ті дєлки пянючі.. бикота :((((
Тарас до Читач Показати IP 7 Липня 2020 21:56
Чому на фото тільки дєлкі? А остальні святі де? Так і захоплювали наш Крим та Донецьк. Яку інформацію кинули таку і проковтнув народ не знаючи правди.
Лучанин Показати IP 6 Липня 2020 22:23
Який міністр - така й поліція (((
12345 Показати IP 6 Липня 2020 22:24
Тому всі не поважають поліцію, тому там ніхто не може працювати, бо йо&^ні ділки тількі кармани гріють і зірки заробляють на плечах.
Вік Показати IP 6 Липня 2020 22:55
Бидло!!!
- Показати IP 7 Липня 2020 00:08
таких биків мочити треба.
Вирок Показати IP 7 Липня 2020 00:08
А якби діти??? То шо тоже по головам їздити
Луцьк Показати IP 7 Липня 2020 00:40
Мерзота. Їм також стане час розрахунку...
нам Показати IP 7 Липня 2020 07:07
І лугандоновських не потрібно , своїх вистачає
Не байдужий Показати IP 7 Липня 2020 07:48
Дивлячись на їх статури, відразу видно, бійці серйозні. Потрібно було зібратись і надавати добре, щоб запам‘ятали! І автомобіль побити, щоб не будо на чому їздити! А людям раджу поїхати в обласну прокуратуру і там написати заяву про можливу бездіяльність поліції, а потім і у Львів в ДБР! І от тоді точно буде все, як має бути, по букві закону! І ніякі гроші не допоможуть!
Лучанка Показати IP 7 Липня 2020 09:31
Бидлота на Лексусі - це реалії сьогодення. А поліція їсть з рук нікчем і хамів місцевого розливу...
Свідок до Лучанка Показати IP 9 Липня 2020 21:19
При чому тут Лексус? А поліція, приїхавши на виклик чинила згідно закону.
старий але не мудрий Показати IP 7 Липня 2020 09:38
Торчинські міщани знахабніли від безнаказаності.
Карма Показати IP 7 Липня 2020 10:25
За ними прийдуть!!!
Володимир Показати IP 7 Липня 2020 10:27
Чому бюджет поліції кожного року росте, а поліція все гірша. Нехай краще її розформують і видадуть людям зброю . Так буде хоч справедливо
Правда Показати IP 7 Липня 2020 11:41
Люди що приїхали просто хотіли спустити човен на воду. Він тяжкий руками не спустиш тому потрібно підїхати. Вони сказали ми підїдемо спустимо човен і виїдемо.В минулому році ці люди катали на човні всіх дітей які хотіли покататись. 5х приїзджих било 25 місцевих , били ногами одного який впав било ногами 5 місцевих. Покажіть всі фото. І фото побитих місцевих. Так подякували місцеві за те що їх дітей катали в минулому році. За все потрібно відповідати згідно чинного законодавства. Також за розповсюдження неправдивих даних. Хто не знає не потрібно коментувати.
САША Показати IP 7 Липня 2020 16:49
До ПРАВДИ- не розказуй дурниць, труси самі злетіли, машина по людських покривалах їздила сама, матюки на весь берег для зв"язку слів і так далі.... , а ти напевно з цієї команди
Свідок до САША Показати IP 9 Липня 2020 21:18
Машина не по ніяким покривалах не їздила. Матюки лунали з двох сторін. Труси кажуть що дійсно злетіли, але я цього не бачив. Але, якби староста жив по законах країни, то було б все по іншому. І якщо і битися, то нарівних, а не стадо на 5 людей. І взагалі, навіщо битися.
Анонім Показати IP 8 Липня 2020 13:20
Кращі тупо топ в тих Холопичах одні канч*кі живуть міщани рулять!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus