USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

На Волині в ДТП загинув мешканець Запоріжжя, розшукують рідних

2 Вересня 2014 14:29
26-річний мешканець Запоріжжя потрапив у ДТП на Волині. Хлопець помер в реанімації Нововолинської міської лікарні через три тижні після аварії.

Про це інформує Інтернет-портал «Известия» з посиланням на волонтерів з Нововолинська, які розшукують родичів загиблого.

Документів у хлопця при собі не було, тому немає можливості встановити особу загиблого. Волонтерам вдалося з'ясувати, поки хлопець був у свідомості, що він приїхав на Волинь в лютому поточного року. У Запоріжжі у нього є мама і бабуся.

Прикмети хлопця: волосся - світлі, очі - блакитні, широкий ніс, 1987-1988 року народження.

Волинські волонтери просять запорізькі ЗМІ, правоохоронців та пересічних запоріжців посприяти в пошуку родичів загиблого.

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні будь-якою інформацією, будь ласка, телефонуйте за телефоном 096-468-39-69 (Петруха Євген Омелянович).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus