USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Волині відбувся велопробіг до Дня Конституції та Дня молоді

27 Червня 2015 22:00
Велопробіг, приурочений до Дня Молоді та Дня Конституції, відбувся сьогодні, 27 червня, у Нововолинську. Про це повідомляє Буг.

До велосипедного флешмобу приєднались мешканці Нововолинська, Володимира-Волинського та Устилуга. Крутили педалі не лише любителі велоспорту. Серед учасників велопробігу були приватні підприємці та політики. Із національною символікою та прапором Євросоюзу колона проїхала містом, привертаючи увагу містян.

Велосипедистів супроводжували представники правоохоронних органів, працівники державтоінспекції забезпечили безпеку руху на автошляхах.

Мета проведення акції – це поширення європейської традиції масового використання велосипеда та розвиток власної «велокультури».

Нагадаємо, 30 травня у Луцьку відбувся «Велодень», який зібрав сотні городян різного віку. Ковельчани також взяли участь у щорічній Всеукраїнській оздоровчій акції «Велодень». Окрім того, цього року до велоакції вперше долучився Володимир-Волинський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus