USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині відкриють пункт пропуску на кордоні з Білоруссю

17 Червня 2020 19:46
Кабмін схвалив рішення про відкриття пунктів пропуску на кордоні з Росією і Білоруссю. Зокрема, будуть відновлені пішохідне й автомобільне сполучення в пунктах пропуску «Дольськ», що розташований у Любешівському районі Волинської області, та «Вільча», у Поліському районі Київської області.

Відповідне рішення було схвалено на засіданні уряду 17 червня, передає пресслужба відомства.

«Проєкт.... розроблений з метою відновлення пішохідного сполучення в пунктах пропуску на державному кордоні з Російською Федерацією і Республікою Білорусь і створення комфортних умов для перетинання державного кордону пішоходами на цих ділянках у зв'язку з поступовим послабленням карантинних заходів в Україні... і відновлення пішохідного руху для громадян України і руху автомобільного транспорту в пунктах пропуску... «Дольськ» і «Вільча», – йдеться в документі.

Відзначимо, Кабінет міністрів 13 березня схвалив рішення про запровадження карантину в Україні, у зв'язку з чим були закриті пункти пропуску на кордоні, у тому числі з Росією і Білоруссю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus