USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відкрили скверик закоханих

16 Червня 2014 16:43
У день міста, на свято Вознесення, в Горохові з’явився скверик закоханих. Так, у центральному скверику для горохівчан відкрили нову архітектурну композицію.

Ця мала архітектурна композиція складається з двох лавочок у формі сердець, місточка, що з’єднує їх, та невеличкого фонтану з камінням.

Читач Інформаційного агентства Волинські Новини, мешканець Горохівського району Андрій Юзва надіслав на адресу редакції фото оновленого скверика:



Майже 23 роки центральна частина алеї, де в містечку Горохові колись гордовито стояв вождь пролетаріату, пустувала, - повідомляє «Сім’я і дім».

Кого тільки за цей час туди не «поселяли» місцеві прогнозисти: Степана Бандеру, Михайла Грушевського, Тараса Шевченка та інших. Однак після відкриття меморіального комплексу Кобзареві перед райдержадміністрацією міська влада вирішила не перенасичувати центр населеного пункту пам’ятниками відомим особистостям. Тому у день міста, на свято Вознесіння Господнього, в центральному скверику Горохова з’явився каскадний проект... для закоханих.

Зважаючи на те, що саме там кілька років функціонує безплатна точка доступу до Інтернету, то популярності скверику не займати. Ну, а завдяки появі ще й сидячих сердечок молоді горохівчани зможуть вподобати одне одного не тільки на моніторі, а й наяву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Patrik Показати IP 16 Червня 2014 18:25
Горохівчани молодці! Хороше місце вибрали, що вже вподобають "молоді горохівчани одне одного", то вподобають, і не один раз вподобають, а головне, що - "наяву"... Соромлюсь спитати, а для Жанни ще місця не знайшли?
Горохівчанин Показати IP 16 Червня 2014 21:53
Краще відкрили б кілька контейнерів для сміття, а то порядок наводять тільки в центрі міста.
Міщанин з діда-праді до Горохівчанин Показати IP 16 Червня 2014 22:22
А що зробили Ви, шановний Горохівчанин, для чистоти нашого міста? Сміття збирається безперебійно як в центрі міста, так і на переферії. Хто крім самих жителів міста засмічує урочище "Соснина", міський парк, викидає побутові відходи з домівок навіть біля міських кладовищ? Згадайте стару істину - чисто не там де наводять порядок, а там де не смітять. Розпочніть будь-ласка чистоту міста із себе.
Зоряна до Міщанин з діда-праді Показати IP 17 Червня 2014 13:59
Навіщо місту муніципальна міліція? Скільки жителів міста вона оштрафувала за вивіз сміття у вищезазначені місця?
Знайка Показати IP 17 Червня 2014 00:05
Місток місту подарував нардеп Сергій Мартиняк
Patrik до Знайка Показати IP 17 Червня 2014 07:31
Он як! Ну що ж, молодець! Всі інші проблеми горохівчан - несуттєві... Це ж за майбутнє нашоі держави дбає депутат... Своєю акцією, а саме: встановленням лавочки, він посприяв поліпшенню демографічноі ситуаціі в Горохові у недалекому майбутньому... Побільше б таких лавочок і, хто зна, може через рік наш Горохів стане містом-мільйонером.
Житель міста до Знайка Показати IP 17 Червня 2014 14:01
Цікаво скільки грошей спише міська рада на цей місток.
олена Показати IP 17 Червня 2014 10:43
місток це добре,але краще б депутат дав гроші на тротуар ,щоб люди і діти не ходили проїзджою частиною дороги,бо міський голова забув ,що його обирала громада,і часом треба пройтися (тротуарами міста).
Рожищанка Показати IP 17 Червня 2014 10:53
А от Нашому місту цей депутат подарував годинник, типу "БІГ БЕН")))) недешеві подарунки)))))
Patrik до Рожищанка Показати IP 17 Червня 2014 20:19
Ні, то не то! Рожище пролітає... Не то! Що з того годинника візьмеш? Хіба зможуть на тому Біг-Бені молоді рожищанці "вподобати одне одного"? Звичайно ні... Ніколи... Єх, промахнувся Мартиняк... Не продумав... Тільки грошам біда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus