USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Горохові розгорнули синьо-жовтий стяг

30 Червня 2014 13:36
Величезний прапор України розгорнули в Горохові, в неділю, 29 червня, до Дня Конституції України.

У такому незвичному для міста дійстві взяли участь усі бажаючі - діти, дорослі, молодь, а також люди з особливими потребами. Організатором є організація "Тризуб" імені Степана Бандери.

Організатори дякують усім, хто прийняв участь в розгортанні Державного Прапору України.

"Пам'ятайте,- ми єдині. Нас ніхто і ніколи не сміє поставити на коліна. Стіймо гордо, адже ми вільні і незалежні дочки і сини неньки України. Цей рогортнутий прапор і діти, які бігали під прапором, тому доказ. Ми маємо стояти до останнього тільки для того, щоб залишити наступним поколінням ВІЛЬНУ І НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ. Єднаймося, українці. Слава Україні! Слава Нації!", - заявляють активісти Горохова.

ЧИТАТИ ЩЕ: В ГОРОХОВІ ВІДКРИЛИ СКВЕРИК ЗАКОХАНИХ

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, придорожні знаки на в'їздах до Горохова зі сторони Луцька, так само як і зі сторони Львова, 28 травня, стали синьо-жовтими.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus