USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині виховна колонія отримала допомогу з Америки

12 Листопада 2014 10:05
Виховна колонія отримала допомогу з Америки. Про це інформує IA ZIK.

Колишній вихованець Ковельської виховної колонії Вадим Іващенко, який мешкає Сполучених Штатах Америки, пам’ятає про заклад, де він перебував 29 років тому. Чоловік намагається всіляко допомогти установі.

Про це повідомила старший інспектор у зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Ольга Купчинська.

Він два роки тому відвідав установу та надав благодійну допомогу - кошти на заміну вікон у спальних приміщеннях відділень СПС на сучасні металопластикові склопакети.

За проханням Вадима Іващенка, нещодавно з благодійною допомогою у Ковельській виховній колонії з візитом перебував голова правління Християнської Благодійної місії «Допомога» Павло Сівець. Він прочитав для засуджених пасторську проповідь про духовність та один-єдиний шанс кожного засудженого виправитись перед Всевишнім і постати в кращому світлі в очах людей.

Від імені Вадима Іващенка голова правління благодійної місії подарував вихованцям виховної колонії порошок, мило, миючі засоби та солодощі. Начальник установи майор внутрішньої служби Іван Абрамчук висловив вдячність за подарунки та передав запрошення американському громадянину ще раз відвідати виховну колонію. Засуджені також пригадали візит благодійника і доброго порадника, який відбувся цього року на Різдво, невимушене спілкування, солодкий стіл і з нетерпінням чекають його наступного приїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus