USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

На Волині визначили найкращих шахістів

20 Липня 2015 12:27
Обласний турнір з шахів з нагоди Міжнародного дня цього виду спорту відбувся вчора, 19-го липня, у Володимирі-Волинському. Захід організували у спортивному комплексі «Олімп», – інформує «БУГ».

На змагання приїхали учасники з Нововолинська, Ковеля, Ратного та Володимира-Волинського. Всього охочих позмагатись у турнірі було 23, з них – 5 дітей.

Головний суддя турніру Віталій Баюн перед церемонією нагородження сказав декілька слів:

«Турнір у нас – дуже представницький, враховуючи те, скільки приїхало запрошених з різних міст. Зазначу, що і в Луцьку одночасно відбуваються подібні змагання.

До нас приїхали кандидати в майстри спорту, 2 таких. Хочеться подякувати організаторам, які дали змогу влаштувати цей турнір. Хотілось, аби в нас подібні заходи відбувалися частіше. Цей турнір є конкурентоспроможнимхоча б у порівнянні з Луцьком, де до гри долучилося 38 чоловік, а у Володимирі-Волинському – 23. Саме з нашого міста є 6 учасників. Змагання організували за швейцарською системою».



Честь нагородити переможців надали депутату Володимир-Волинської ради Віктору Матвіюку.

1-ше місце – Рюрік Стрєлов (Нововолинськ)

2-ге місце – Юрій Мельник (Володимир-Волинський)

3-тє місце – Олександр Новокрещенов (Ковель)

Серед дітей переможцями є:

1-ше місце – Максим Грицюк (Ковель)

2-ге місце – Ярослав Троць (Нововолинськ)

3-тє місце – Богдан Грицюк (Ковель)

Переможці отримали грамоти і грошові відзнаки. Інших учасників нагородили дипломами за участь у турнірі.

Про свої враження від змагань розповів переможець турніру 75-річний Рюрік Стрєлов:

«Я задоволений, що ці змагання відбулися, мені дуже сподобалось. Були достойні суперники, я бачив їхні помилки, а вони помічали мої. Добре, що участь у заході взяли і діти - так вони мають можливість розвиватися».

Чоловік додав, що, порівнюючи з Нововолинськом, турнір у Володимирі-Волинськму був на вищому рівні, але, порівнюючи з Луцьком, дещо слабшим.

Насамкінець шахіст висловив побажання, аби молодь приділяла час шахам, бо вони розвивають, і зичив усім успіхів та натхнення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus