USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині з церкви викрали митри

2 Вересня 2018 16:21
Злочин трапився цієї ночі у Свято-Михайлівському храмі села Секунь Старо-Вижівського району.

Про це у Фейсбук повідомив священик Олег Точинський.

Священик зазначає, що сьогодні, 2 вересня, до храму Трьох Святителів у Луцьку невідомий чоловік приніс митри та кадило. Згодом виявилося, що церковні речі були вкрадені.

«Посеред Літургії прийшов чоловік, очевидно – не надто здоровий психічно. Він розповідав історію про те, що їхав з Білорусі у Кропивницький і по дорозі його обікрали. Якимось дивом він доїхав до Ратного у Волинській області, де, з його слів, на автовокзалі він знайшов 2 митри і кадило. Він запропонував продати нам ці речі», - йдеться у дописі.

Священик зазначив, що викупив принесені речі.

«Після розповсюдження мною оголошення про митри і кадило, які сьогодні принесли у наш храм, виявилося, що вони КРАДЕНІ. Злочин трапився цієї ночі у Свято-Михайлівському храмі села Секунь Старо-Вижвівського району Волинської області. Власником викраденого виявився протоієрей Анатолій Оверчук. Упізнав речі його син - отець Іван Оверчук - клірик Житомирської єпархії УПЦ.

Висновок: не будьте байдужими до дрібниць, бо іноді цей світ буває не таким вже й великим, як здається на перший погляд», - зазначає Олег Точинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 2 Вересня 2018 21:09
А викупив не за свої!! А потім перепродав !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus