USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали африканців з підробними документами. ФОТО

13 Грудня 2015 12:36
Вихідців з Камеруну та Гвінеї, які намагалась перетнути державний кордон за підробленим та чужим паспортним документом зупинили прикордонники Луцького загону.

Під час оформлення рейсового автобусу «Київ-Варшава» в пункті пропуску «Ягодин» у охоронців рубежу виникли сумніви щодо дійсності документів однієї з пасажирок, яка надала для огляду паспорт громадянки Бельгії.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Під час додаткової перевірки виявилось, що паспортний документ має ознаки підробки. Згодом затримана пасажирка повідомила, що вона є громадянкою Камеруну та мала намір таким чином потрапити до Бельгії.



Ще одного чоловіка, вихідця з Гвінеї, який прямував за чужим документом громадянина Німеччини, прикордонники зупинили сьогодні вночі під час огляду потяга «Київ - Варшава». Під час перевірки виявилось, що паспортний документ дійсний, але завдяки професійності та пильності прикордонного наряду вдалось також з’ясувати, що документ все ж не належить пред’явникові. Зі слів затриманого стало відомо, що той скористався паспортом брата, який наразі проживає в Німеччині.



Зазначені громадяни затримані до встановлення особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ас Показати IP 13 Грудня 2015 14:29
Негри повинні працювати відправити на каменоломню нехай бруківку роблять поки всю Волинь в нормальні дороги не перетворимо не відпускати
ку до ас Показати IP 13 Грудня 2015 17:01
Нє це не по Європейські. Краще в цирк))))))
Андрій Показати IP 13 Грудня 2015 17:52
По-перше афроамеріканці По-друге: вони такі самі люди,як і ви. Майте повагу, ви ж самі у Європу проситесь, а до европейського рівня, ще так далеко..
Ас до Андрій Показати IP 13 Грудня 2015 20:01
В Африці живуть негри і в Америці теж негри вони нічого корисного людству не принесли,а щоб людиною стати негри повинні працювати ще Дарвін писав
124 до Андрій Показати IP 13 Грудня 2015 21:31
Це афрокамерунці та афрогвінейці. І нічого спільного з афроамериканцями у них не буде. А тепер вони стали афроволиняками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus