USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали чоловіків, які підключали «піратське» телебачення

27 Грудня 2016 22:31
На Волині затримали зловмисників, які надавали послуги з «піратського» підключення супутникового телебачення – кардшарінг.

Про це повідомляють у Департаменті Кіберполіції України.

Саме щодо одного з таких злочинних осередків, який був розташований в місті Луцьк, Волинської області і проводилися заходи працівниками відділу боротьби з кіберзлочинністю у Волинській області Поліського управління кіберполіції спільно зі слідчим підрозділом Луцького відділу поліції ГУНП у Волинської області та Прокуратури Луцька.

Так, кіберполіцейськими встановлено групу осіб, які за допомогою мережі Інтернет незаконно отримували коди доступу до платних каналів телебачення та протягом останніх двох років, працюючи в компанії, яка надавала послуги зі встановлення Систем Супутникового Телебачення, здійснювали підключення населення до телебачення за що отримували грошові кошти.

На даний час встановлено близько 150 осіб, яким дані ділки налаштували незаконну трансляцію програм телепередач, за що одноразово отримували кошти в сумі близько 4 600 гривень.

У ході проведення обшуків кіберполіцейськими та працівниками слідства, виявлено декілька ресиверів для прийому супутникового сигналу з модифікованим програмним забезпеченням, комп’ютерну техніку та флеш-накопичувачі за допомогою якої здійснювались дані модифікації, мережеве обладнання, картки доступу НТВ +, картки Extra TV, а також чорнові записи клієнтської бази вже підключених абонентів, списки встановлюваних телеканалів та інструкції для вищевказаного приладдя.

За результатами проведення відповідних експертиз, горе-ділкам оголосять повідомлення про підозру за вчинення злочинів у сфері авторського права та суміжних прав, а також незаконного втручання в роботу систем та комп'ютерних мереж. Санкції вказаних статей передбачають позбавлення волі на строк до 6 років. Остаточну крапку в даній справі поставить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
111 Показати IP 27 Грудня 2016 23:44
молодці! виконали заказ нтв+, премія буде усім , які були перечислені у викритті "злочину століття"
))) Показати IP 28 Грудня 2016 00:00
Дорогі наші члени поліції..(це в прямому та переносному значенні)....нажміть на стоп-кран в поїзді своєї тупості....чим ви страдаєте ?...телемайстрів ловите ?...це напевне максимум що може наша поліція....кримінал росте похвилинно...квартири грабують....авто викрадають...показники розкриття "під плінтусом"...позор!!!
до 111 Показати IP 28 Грудня 2016 06:40
Ти,дурік,з цієї компанії?
Alex Показати IP 28 Грудня 2016 06:43
Краще б у НТВ+ ліцензію забрали по Україні
бот до Alex Показати IP 28 Грудня 2016 08:44
Навіки тобі дивитись "Перший національний"! :)))
До борців з телемайс Показати IP 28 Грудня 2016 09:35
і проводилися заходи працівниками відділу боротьби з кіберзлочинністю у Волинській області Поліського управління кіберполіції спільно зі слідчим підрозділом Луцького відділу поліції ГУНП у Волинської області та Прокуратури Луцька Дибіли бл..ь, треба було ще задіяти СБУ , Альфу, та новоспечений Корд і ........- менше було би придурків
Клієнт Показати IP 28 Грудня 2016 11:25
Ви подивіться на фото, скільки незаконних речей в бусі: дрелька, провода. Д*біли! То хлопця на виїзді з митниці з беушною сівалкою зловили, тепер телемайстрів. Ще поїдьте біля базару пару протоколів складіть за парковку.
Чел. Показати IP 28 Грудня 2016 18:59
Повна фігня. Закривають очі на все що робиться в україні і займаються х*й...ю!Д*біли
борець за справедлив Показати IP 28 Грудня 2016 20:01
*Наша* доблесна поліція працює на благо неньки України! Нтв+ компанія країни агресора, захищаючи їх права в воєний час. Далеко зайдемо з вами. *Доблесна* поліція Браво вам. Живемо по новому.
Клієнт Показати IP 28 Грудня 2016 23:28
Недорозвинуті поліціянти, знайшли злочин... нехай перевірять інформацію в Інтернеті, всі 'викрадені коди' можна брати кому хочеться, все обладнання на базарі купити можна. А як квартиру пограбували, то хоч би хто так оперативно спрацював. А ще так себе назвали, сміх та й годі. Ловіть тих, хто мільйони грабує, то митниця під боком ...
Лучанин Показати IP 28 Грудня 2016 23:32
Оце д*біли, А не поліція. Злочинність зашкалює, А вони х**ньою займаються
DE Показати IP 28 Грудня 2016 23:39
У Німеччині всі наші дивляться НТВ+ і ніхто до цього діла немає, а в Україні живуть всі по закону, правда? Просто смішно.
Не олігарх Показати IP 28 Грудня 2016 23:41
Який олігарх замовив з метою прибрати все до рук?
777 Показати IP 29 Грудня 2016 20:19
А я люблю "піратів" - завдяки їм можна попередньо відсіяти "фуфло" і дивитись, чи слухати нормальні речі. Знаєте - як реклама до фільму - виберуть найкращі кадри і крутять (наприклад "Кандидат" по "1+1") - а реально нема що дивитись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus