USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали організатора злочинного угруповання

16 Грудня 2016 12:34
На Волині затримали організатора злочинного угруповання, яке займалось незаконним переправленням осіб через державний кордон.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Нещодавно оперативні підрозділи Держприкордонслужби у взаємодії з працівниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Волинській області затримали організатора та спільників злочинного угруповання, яке займалось переправленням незаконних мігрантів із України до Польщі.

В рамках кримінального провадження стосовно фактів незаконного переправлення осіб через державний кордон у вересні - жовтні цього року на ділянці відділу прикордонної служби «Новогрузьке» Луцького загону було ліквідовано діяльність злочинного угрупування, яке намагалось організувати незаконну міграцію громадян Гвінеї до країн Західної Європи.

Тоді вдалось затримати двох співвітчизників незаконних мігрантів, які вже тривалий термін проживають в Україні та виступали співучасниками злочинного угруповання. Наразі вони перебувають у слідчому ізоляторі. Також вдалось встановити місцеперебування та затримати організатора цієї групи - жителя прикордонного села Забужжя Любомльського району з двома спільниками. Вони переховувались від органу досудового розслідування на тимчасово найманій квартирі в м. Ковель Волинської області.

Слідство стосовно всіх фігурантів злочину, пов’язаного з незаконним переправленням осіб через державний кордон, триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан Показати IP 16 Грудня 2016 13:35
Повтор від 96-98 року так званой "Справи Ромаха". Це часом не Олександр знову взявся за відпрацьовану схему. Але без джерел в прикордонному загоні це неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus