USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На Волині зліпили понад 4-метрового сніговика

4 Лютого 2017 20:29
Величезну «Снігову бабу» молодь села Сокіл, що в Рожищенському районі, ліпила декілька днів за допомогою лопат і драбини. Про це у рубрику «Повідом новину» Інформаційному агентству Волинські Новини сповістили читачі.

Для підтримки фізичної форми та покращення настрою серед односельчан, активна молодь вирішила зліпити велетенського сніговика. Місцем для цього вибрали шкільний майданчик. Оскільки в Сокільській школі немає спортзалу, то місцеві учні, на чолі із вчителем фізкультури, змушені були розчистити майданчик для проведення уроків фізичного виховання. Саме цей сніг і використала молодь для створення сніговика.

Кілька днів старань – і біля місцевої школи, несподівано для багатьох односельчан та гостей села, «виріс» сніговик-гігант висотою 4 метри 15 сантиметрів.

Проходячи повз шкільний майданчик люди з приємним здивуванням оглядають снігову фігуру та фотографуються. Здається, нічого особливого в цьому немає, проте звичайні сільські будні з її появою стали трішечки приємнішими та яскравішими.

Змайстрували сніговика студенти Саковець Олександр, Сасовська Ольга, Сасовська Оксана, Галан Леонід та Окуневич Дмитро з допомогою учнів школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
888 Показати IP 4 Лютого 2017 21:54
Молодці))) позитивно і любо так дивитися )))
Тттт Показати IP 4 Лютого 2017 21:57
Гарно. Приємно читати і дивитись фото) А то останнім часом одна якась х.... в новинах)))
Ігор Показати IP 4 Лютого 2017 22:54
Сокіл
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2017 23:01
Краса, молодці) Тішить що є ще такі люди)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus