USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинський фестиваль запрошують переможця Х-фактора

5 Червня 2014 12:28
Традиційний триденний фестиваль у Володимирі-Волинському пропонують зробити в один день і патріотичним. Громадське обговорення формату проведення молодіжного фестивалю «Володимир»відбулося вчора, 4 червня. Участь в обговоренні взяли громадські активісти, молодь та депутати міської ради.

У зв’язку зі складною політичною та економічною ситуацією, а також військовими діями на сході країни, усі присутні зійшлися на думці, що традиційний триденний фестиваль «Володимир» варто провести в один день і обов’язково з патріотичним спрямуванням. Саме на патріотичному спрямуванні наголосив волинський композитор Сергій Шишкін.

Депутат міської ради Сергій Коба висловився за максимальне скорочення фінансових затрат та за те, щоб скасувати традиційну розсилку листів до підприємців з пропозицією «добровільно-примусово» переказати на фестивальний рахунок наперед визначену суму коштів. Натомість депутат запропонував обмежитися зверненням до підприємців у місцевій пресі. Також Сергій Коба запропонував в рамках фестивалю окремо привітати, висловивши слова підтримки, військовослужбовців 51 ОМБ.

Учасники обговорення висловилися за те, щоб на фестивалі не звучали російськомовні пісні.

Залишити у форматі фестивалю «Володимир» вирішили дитяче свято, театралізоване дійство «Володимирський узвіз», виступи місцевих гуртів та виконавців та молодіжну танцювальну програму.

І усі дружно зійшли на тому, що на фестиваль варто запросити уродженця Володимира-Волинського, переможця польського «Х фактора» Артема Фурмана.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 23-річний волинянин Артем Фурман виграв четвертий сезон польської версії програми талантів X-фактор, фінал якої відбувся 31 травня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus