USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вулиці Лесі Українки демонтують усі кіоски

19 Травня 2016 08:00
Члени міськвиконкому затвердили комплексну схему розміщення малих архітектурних форм на вулицях міста.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 травня.

Так, комплексну схему обговорювали більше 2 місяців, всі пропозиції вже допрацювали і наразі винесли остаточний варіант.

На схемі усі малі архітектурні форми мають індивідуальні позначки. Так, МАФи, які відзначені червоним кольором, — встановлені без правовстановлюючих документів і підлягають демонтажу. Об’єкти позначені жовтим кольором — встановлені законно, але будуть демонтовані до завершення терміну дії паспорта прив’язки. Зеленим кольором позначили МАФи, які функціонуватимуть на тих місцях і надалі.

Власне, на схемі представлені лише найбільші вулиці та проспекти міста: вулиця Винничека, проспект Волі, проспект Відродження, вулиця Лесі Українки, вулиця Гордіюк, вулиця Львівська, проспект Молоді, проспект Перемоги, проспект Василя Мойсея, проспект Президента Грушевського, вулиця Рівненська, проспект Соборності.

Як зауважив головний художник міста Ярослав Матвіїв, з вулиці Лесі Українки приберуть усі кіоски. Залишаться на пішохідній вулиці лише літні майданчики, морозиво та ятки, які можна прибрати на ніч.

Винниченка
Проспект Волі
Проспект Відродження
Вулиця Лесі Українки
Вулиця Гордіюк
Вулиця Львівська
Проспект Молоді
Проспект Перемоги
Проспект Василя Мойсея
Проспект Президента Грушевського
Вулиця Рівненська
Проспект Соборності
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus